Σάββας: “Ηρεμία, αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια”

Ο Σάββας Κωφίδης τοποθετήθηκε με γραπτή δήλωση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ζητώντας από την ομάδα ηρεμία και …

Ηρακλής

Ο Σάββας Κωφίδης τοποθετήθηκε με γραπτή δήλωση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ζητώντας από την ομάδα ηρεμία και αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια συμπαράστασης από τον κόσμο. Η ακριβής δήλωση του “κυανόλευκου” κόουτς έχει ως εξής:

“Στο προηγούμενο παιχνίδι μας οδηγηθήκαμε σε μια εξαιρετικά δυσάρεστη εξέλιξη και ανάλογα κακό αποτέλεσμα. Ολα αυτά, παρότι σε μεγάλα διαστήματα είχαμε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Αποτελεί μάθημα για εμάς το γεγονός ότι χωρίς δύο βασικά αγωνιστικά στοιχεία δεν μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας: την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση, που τόσο πολύ μας έλειψαν και τόσο πολύ μας στοίχισαν.


Με αυτό το σημαντικό δεδομένο στο μυαλό μας, υποδεχόμαστε στην έδρα μας έναν μεγάλο αντίπαλο, την ΑΕΚ και απαιτείται από εμάς να έχουμε όλα εκείνα τα στοιχεία, που μας έλειψαν. Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, προκειμένου να μας ωθήσει στο να βγάλουμε στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό μας. Η ομάδα περνά δύσκολες στιγμές και έχει ανάγκη από θετική ενέργεια. Θετική ενέργεια από όλους τους Ηρακλειδείς, με πίστη και συμπαράσταση. Με αυτή τη λογική μπαίνουμε στο παιχνίδι του Σαββάτου”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top