Ο Λαντάνι “καθάρισε” τον Κοβαλέφσκι

Δεν είναι μόνο ο Σερζ Ντιέ που μετράει μέρες στον Ηρακλή. Κάτι ανάλογο ισχύει με τον Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι, ο οποίος δεν πήγε –όπως όλοι οι …

Ηρακλής

Δεν είναι μόνο ο Σερζ Ντιέ που μετράει μέρες στον Ηρακλή. Κάτι ανάλογο ισχύει με τον Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι, ο οποίος δεν πήγε –όπως όλοι οι συμπαίκτες του- στο ραντεβού με τον Έρεζ Λαντάνι. Δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι είναι άρρωστη η σύζυγός του, αλλά στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ισραηλινό επιχειρηματία, δεν έδειξε καμία διάθεση να ρίξει νερό στο κρασί του και να παραμείνει στον Ηρακλή.


Οι τόνοι στη συζήτηση των δύο ανδρών ανέβηκαν και ο Λαντάνι γνωστοποίησε την απόφασή του να κινηθεί με τον ίδιο τρόπο όπως στην περίπτωση του Ντιέ. Να καταθέσει τα οφειλόμενα χρήματα στη ΦΙΦΑ και η αρμόδια επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας, να αποφασίσει για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.


Από τις κινήσεις του, ο Λαντάνι δείχνει αποφασισμένος να αλλάξει πολλά στον Ηρακλή και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι παίκτες την ομάδα. Αρκεί βέβαια να φανεί συνεπής σε όσα υποσχέθηκε ενώπιον ποδοσφαιριστών και μελών του τεχνικού τιμ. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες…

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από τη συγκέντρωση της ομάδας στη Μίκρας, απουσίαζε και ο Μάουρο Μιλάνο, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος. Στην επικοινωνία όμως που είχε με τον Λαντάνι, διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ως σκέψη η κατάθεση προσφυγής, αφού αυτό που τον ενδιαφέρει κυρίως αυτή τη στιγμή, είναι να καθιερωθεί στην ομάδα και να τη βοηθήσει να βγει από τη δύσκολη θέση.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top