Ουκρανικό εμπόδιο για τις γυναίκες

Την Ουκρανική Σεβεροντόνετς θα βρει στο δρόμο της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή, στη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ. Οι Πρωταθλήτριες Ουκρανίας απέκλεισαν …

Ηρακλής

Την Ουκρανική Σεβεροντόνετς θα βρει στο δρόμο της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή, στη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ. Οι Πρωταθλήτριες Ουκρανίας απέκλεισαν τη Γαλλική Καλέ και θα αντιμετωπίσουν στη Μίκρα τον Γηραιό στο πρώτο παιχνίδι. Η BLUEARENA σας παρουσιάζει τον αντίπαλο της ομάδας του Θανάση Στράντζαλη.


Ο δρόμος της πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ περνά από την Ουκρανία. Ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την Σεβεροντόνετς, η οποία νίκησε και στη δεύτερη αναμέτρηση την Καλέ με 3-0 σετ.


Οι Ουκρανές είχαν αποκλειστεί από το CEV CUP από τη Βέλγικη Γκενκ με δύο ήττες με 3-2 σετ και εν συνεχεία… υποβιβάστηκαν στο Τσάλεντζ Καπ όπου προκρίθηκαν στους «16».


Πέρσι είχαν αποκλείσει τον Ολυμπιακό με νίκη στην έδρα τους με 3-0 και ήττα στην Αθήνα με 3-2 σετ. Διαθέτουν γήπεδο 4.000 θέσεων, 200 χιλιόμετρα από το Ντόνετσκ και αποτελούνται αποκλειστικά από παίκτριες της χώρας.


Αναλυτικά το ρόστερ της Σεβεροντόνετς:


BAKHRAMOVA, Arina  (UKR) (φωτογραφία)
BURBELYUK, Ganna  (UKR)
DEGTYAROVA, Maryna  (UKR)
DIEZHKINA, Khrystyna  (UKR)
KOMISAROVA, Iryna  (UKR)
KOSTINA, Olga  (UKR)
LIDYAYEVA, Svitlana  (UKR)
LISIEIENKOVA, Ganna  (UKR)
PAKHOMENKO, Yuliya  (UKR)
SAVENCHUK, Olga  (UKR)
SYCH, Olena  (UKR)
TRACH, Olga  (UKR)

Σχετικά Άρθρα

Back to Top