Η Κωστράκη στην εθνική συγχρονισμένης κολύμβησης

Η μοναδική εκπρόσωπος της πόλης μας στην εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης είναι η Μιχαέλα Κωστράκη του Ηρακλή. Η Μιχαελα θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο …

Άλλα αθλήματα

Η μοναδική εκπρόσωπος της πόλης μας στην εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης είναι η Μιχαέλα Κωστράκη του Ηρακλή. Η Μιχαελα θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να φανεί αντάξια στο κάλεσμα του ομοσπονδιακού τιμ.

Συγκεκριμένα, η πρώτη παρουσίαση της Εθνικής μας ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης γυναικών και νεανίδων για το 2010, πραγματοποιήθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα στο κλειστό κολυμβητήριο του Χαλανδρίου, μετά από πρόσκληση του Δήμου Χαλανδρίου για την γιορτή των Θεοφανίων. Οι αθλήτριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, έκαναν επίδειξη των νέων προγραμμάτων, με τα οποία θα μετάσχουν στα διεθνή πρωταθλήματα και κύπελλα τη φετινή χρονιά.

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν οι: Μαρία Αλζιγκούζη, Ευαγγελία Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Δέσποινα Τζώρτζου (Αργυρούπολη), Κλεοπάτρα Βερώνη, Ελένη Παπανδρέου (Βουλιαγμένη), Ελένη Γεωργίου, Αγγελική Κουφάκη, Δέσποινα Σολωμού (Νηρέας Χαλ.), Ευαγγελία Γιαλλίδη (ΟΥΚ Βόλου), Ευαγγελία Κουτίδη, Ευμορφία Μουτσινά (ΝΟΒΑ), Μιχαέλα Κωστράκη (Ηρακλής), Αναστασία Μαλεκάκη (Χανιά), Χρύσα Τσίτου και Κωνσταντίνα Μπαχτσεβανίδου (Πανσερραϊκός).

Τα προγράμματα έγιναν με την καθοδήγηση του προπονητικού τιμ, Θαλασσινίδου Χριστίνας, Θηβαίου Μαρίας, Ντόμαλη Σταυρούλας και της τιμ μάνατζερ Κουγιά Ελένη. Στην αποστολή συμμετείχαν ο έφορος του αθλήματος κ. Ψαρράς Γιάννης και ο πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης συγχρονισμένης κολύμβησης της ΚΟΕ κ. Φαραντούρης Δημήτρης.

Back to Top