Χάλασε του Μοσκέρα

Δεν προχωράει τελικά η υπόθεση του Χοσιμάρ Μοσκέρα. Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Έλληνας εκπρόσωπός του, με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία η ΠΑΕ Ηρακλής, …

Ηρακλής

Δεν προχωράει τελικά η υπόθεση του Χοσιμάρ Μοσκέρα. Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Έλληνας εκπρόσωπός του, με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία η ΠΑΕ Ηρακλής, ο 27χρονος κεντρικός έχει πρόβλημα με τη βίζα του και δεν μπορεί να αναχωρήσει άμεσα από την Αργεντινή.


Διαφορετική όμως είναι η άποψη του Αργεντινού ατζέντη, ο οποίος δήλωσε ότι η πρόταση από την ελληνική ομάδα δεν καλύπτει τον πελάτη του και ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλο σύλλογο της Λατινικής Αμερικής.


Το θέμα είναι ότι μία μεταγραφή που θεωρούνταν βέβαιη εδώ και περίπου μία εβδομάδα στα γραφεία της Μίκρας, δεν ολοκληρώθηκε και πλέον ξεκινά από την αρχή η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού.


Σε ναυάγιο οδηγήθηκε και η υπόθεση του Χουάντε, του 23χρονου ανασταλτικού μέσου της Μπέτις. Μέχρι το πρωί της Δευτέρας, υπήρχε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Η συντριβή όμως στο παιχνίδι της Κυριακής από τη Νουμάνθια (3-0), είναι πιθανό να οδηγήσει την διοίκηση της Μπέτις στην αντικατάσταση του Αντόνιο Τάπια. Κάτι που σημαίνει ότι μέχρι να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, δεν θα γίνει καμία παραχώρηση ποδοσφαιριστή.


Φτάνουμε στα μέσα Ιανουαρίου και ακόμη ο Ηρακλής δεν έχει κάνει καμία μεταγραφή. Κάτι που μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τον (δικαιολογημένο) προβληματισμό του κόσμου. Πλέον ο χρόνος πιέζει αφόρητα, με δεδομένο ότι η ομάδα χρειάζεται ουκ ολίγες μεταγραφές για να ξεφύγει από την επικίνδυνη θέση.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top