Η Κολόν Σάντα Φε ανακοίνωσε την απόκτηση του Μοσκέρα

Στην Κολόν Σάντα Φε κατέληξε ο Χοσιμάρ Μοσκέρα. Πριν από λίγα λεπτά, φιλοξενήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της Αργεντινής, η ανακοίνωση της απόκτησης του …

Ηρακλής

Στην Κολόν Σάντα Φε κατέληξε ο Χοσιμάρ Μοσκέρα. Πριν από λίγα λεπτά, φιλοξενήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της Αργεντινής, η ανακοίνωση της απόκτησης του Κολομβιανού αμυντικού, ο οποίος είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Ηρακλή.


Εκ του αποτελέσματος, αποδεικνύεται ότι δεν ανταποκρινόταν στην αλήθεια η δικαιολογία που χρησιμοποίησε ο Έλληνας ατζέντης (με αυτόν συζητούσε ο Ηρακλής και είχε έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση του Μοσκέρα) περί προβλήματος με τη βίζα του ποδοσφαιριστή. Ο Μοσκέρα δέχτηκε μία καλύτερη πρόταση από την Κολόν και προτίμησε να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, στο οποίο αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια, προτού κάνει ένα περάσμα από τη Σαουδική Αραβία.


Το θέμα είναι ότι μία μεταγραφή που θεωρούνταν βέβαιη εδώ και περίπου μία εβδομάδα στα γραφεία της Μίκρας, δεν ολοκληρώθηκε και πλέον ξεκινά από την αρχή η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού.


Σε ναυάγιο οδηγήθηκε και η υπόθεση του Χουάντε, του 23χρονου ανασταλτικού μέσου της Μπέτις. Μέχρι το πρωί της Δευτέρας, υπήρχε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Η συντριβή όμως στο παιχνίδι της Κυριακής από τη Νουμάνθια (3-0), είναι πιθανό να οδηγήσει την διοίκηση της Μπέτις στην αντικατάσταση του Αντόνιο Τάπια. Κάτι που σημαίνει ότι μέχρι να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, δεν θα γίνει καμία παραχώρηση ποδοσφαιριστή.


Φτάνουμε στα μέσα Ιανουαρίου και ακόμη ο Ηρακλής δεν έχει κάνει καμία μεταγραφή. Κάτι που μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τον (δικαιολογημένο) προβληματισμό του κόσμου. Πλέον ο χρόνος πιέζει αφόρητα, με δεδομένο ότι η ομάδα χρειάζεται ουκ ολίγες μεταγραφές για να ξεφύγει από την επικίνδυνη θέση.

Η ανακοίνωση της απόκτησης Μοσκέρα από την Κολόν

Σχετικά Άρθρα

Back to Top