Η αγωνία χτυπά κόκκινο-Οχι άλλος χαμένος καιρός

Η αγωνία χτυπά κόκκινο αυτή τη στιγμή στον Ηρακλή. Η ομάδα είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Τα διοικητικά είναι σε μεταβατικό επίπεδο και αναμένεται το νέο …

Ηρακλής

Η αγωνία χτυπά κόκκινο αυτή τη στιγμή στον Ηρακλή. Η ομάδα είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Τα διοικητικά είναι σε μεταβατικό επίπεδο και αναμένεται το νέο συμβούλιο. «Τρέχει» η μεταγραφική περίοδος και όλοι είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» μιας και κοντεύουμε τα μέσα Ιανουαρίου και δεν έχει γίνει ακόμη κάποια μεταγραφή τη στιγμή που η ομάδα αποδεδειγμένα χρειάζεται ενίσχυση. Και επιτέλους, χρειάζονται πράξεις. Οχι άλλη αδράνεια, όχι άλλος καιρός χαμένος. Δεν υπάρχει καιρός…  

Ο κόσμος θέλει να είναι πάλι δίπλα στην ομάδα και θα το κάνει. Είναι σίγουρο ότι στα δύσκολα η στήριξη πρέπει να είναι μεγαλύτερη και είναι σίγουρο ότι το χρειάζεται και η ομάδα. Το καταλαβαίνεις ότι το χρειάζεται. Η ψυχολογία της θέλει τόνωση.

Δεν θα πρέπει όμως μονίμως ο κόσμος να είναι το αποκούμπι κι αυτός που πρώτος λέει «παρών». Δεν μπορείς, δεν γίνεται να περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Να κάνει υπομονή, να καταλάβει, να συσπειρωθεί, να, να, να….

Επιτέλους χρειάζεται και κάτι για να πιαστεί. Κάτι μέσα στο γήπεδο. Κάτι από τους παίκτες. Ανακοινώσεις μεταγραφών. Κάτι. Μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα, παίκτες έτοιμους να μπούνε μέσα και να παίξουν. Κι όχι «μεταγραφές» που θα γίνουν για να γίνουν.

Ολοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. ΟΛΟΙ.  Αν τώρα κάποιοι δεν έχουν εισπράξει το μέγεθος της ανησυχίας και το ύψος των περιστάσεων απλώς ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ σε ιστορικά κρίσιμες στιγμές.


 

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top