“Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να βγούμε από το αδιέξοδο”

Το βραβείο για το ωραιότερο γκολ της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, παρέλαβε ο Στέλιος Ηλιάδης από τον… συνεπώνυμό του, Κώστα. Ο βετεράνος άσος της ομάδας …

Ηρακλής

Το βραβείο για το ωραιότερο γκολ της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, παρέλαβε ο Στέλιος Ηλιάδης από τον… συνεπώνυμό του, Κώστα. Ο βετεράνος άσος της ομάδας και διευθυντής των τμημάτων υποδομής, ευχήθηκε να πετύχει και άλλα πανέμορφα γκολ, ενώ ο Έλληνας μέσος δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να παίρνω αυτό το βραβείο από έναν βετεράνο ποδοσφαιριστή που όλοι θαυμάζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε το γκολ μου. Το καλό ήταν ότι κέρδισε η ομάδα και με το δικό μου και με τα άλλα δύο γκολ. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι».


Για την συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: «Προερχόμαστε από μία ήττα σε ένα τοπικό ντέρμπι που μας στεναχωρησε πολύ. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ που έρχεται είναι δύσκολο όμως μία νίκη θα είναι το καλύτερο φάρμακο για την συνέχεια. Θα δούμε με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια. Εξαρτάται από την δική μας απόδοση αν θα μπορέσουμε να κερδίσουμε ή όχι».


Για το αν αισιοδοξεί για το μέλλον, μετά τις διοικητικές ανακατατάξεις τόνισε: «Όταν υπάρχουν εξωαγωνιστικά προβλήματα επηρεάζονται οι παίκτες. Εμείς πρέπει να τα αφήσουμε έξω όμως αυτά γιατί βρισκόμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αν δεν είμαστε ενωμένοι, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

Σχετικά Άρθρα

Όταν η ομαδάρα του Ράους περνούσε με “τεσσάρα” από το “Γεντί Κουλέ” (vid)

Ποδόσφαιρο

ΔΙΟΝ Τηλεόραση: “Συνεργασία με την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top