Ενδιαφέρον και… δυσκολίες για τον Λεντέσμα

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν και εξετάζονται από τους ανθρώπους του Ηρακλή, είναι ο Αργεντινός αμυντικός μέσος, Νταμιάν Λεντέσμα. Ο 27χρονος άσος που στο …

Ηρακλής

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν και εξετάζονται από τους ανθρώπους του Ηρακλή, είναι ο Αργεντινός αμυντικός μέσος, Νταμιάν Λεντέσμα. Ο 27χρονος άσος που στο τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Ράσινγκ Κλουμπ, δανεικός από την Ιντεπεντιέντε, αρέσει στους ανθρώπους του Ηρακλή, αλλά η περίπτωσή του παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες.


Ο Λεντέσμα (στη φωτογραφία δέχεται το μαρκάρισμα των Ρικέλμε και Βάργκας, από το παιχνίδι Μπόκα-Ιντεπεντιέντε στις 14/9/08 στο Λα Μπομπονέρα) μετράει φέτος εννιά συμμετοχές και ένα γκολ με την Ράσινγκ, η οποία πριν από ένα μήνα ενημέρωσε την Ιντεπεντιέντε ότι δεν θα κάνει χρήση της ρήτρας αγοράς των δικαιωμάτων του. Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή έχει προτείνει τον πελάτη του σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι και ο Ηρακλής.


Οι κυανόλευκοι έχουν γνωστοποιήσει την επιθυμία τους να συνεργαστούν με τον ύψους 1,86μ. χαφ, ο οποίος έκανε όνομα στην Ροζάριο Σεντράλ. Στο κόλπο όμως της απόκτησής του έχουν μπει αρκετές ομάδες από το εξωτερικό. Το διάστημα 2004-2007 αγωνίστηκε σε 95 παιχνίδια σημειώνοντας 5 γκολ. Τη διετία 2008-2009, έπαιξε 38 αγώνες με την Ιντεπεντιέντε (1 γκολ) και τους τελευταίους μήνες φόρεσε τη φανέλα της Ράσινγκ Κλουμπ.


Είναι δεδομένο ότι οι κυανόλευκοι κινούνται σε πολλά μέτωπα και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top