Πριν τον Χοσιμάρ, ο Φέλιξ…

Μην μας πείτε ότι ξεχάσατε το παιδί της φωτογραφίας; Αν ναι, τότε ξεχνάτε ότι ο Χοσιμάρ Μοσκέρα δεν είναι ο πρώτος Κολομβιανός – και μάλιστα …

Ηρακλής

Μην μας πείτε ότι ξεχάσατε το παιδί της φωτογραφίας; Αν ναι, τότε ξεχνάτε ότι ο Χοσιμάρ Μοσκέρα δεν είναι ο πρώτος Κολομβιανός – και μάλιστα στόπερ – που φόρεσε την “κυανόλευκη” φανέλα του Ηρακλή και η BLUEARENA είπε να σας φρεσκάρει την μνήμη.

Στις 3 Αυγούστου του 2004 ο Ηρακλής ανακοίνωνε την απόκτηση του Κολομβιανού στόπερ Φέλιξ Γκαρσία Ιμπαργκουέν (περί ου ο λόγος, δηλαδή), ως δανεικό από τη Λα Κορούνια. Ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, που με προσωπικούς χειρισμούς έφερε στην ομάδα ο τότε προπονητής της, Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο Φέλιξ γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1983 και τότε δεν είχε κλείσει ακόμη τα 21. Δεν δικαίωσε τον προπονητή του, καθώς δεν καθιερώθηκε ποτέ, στη συνέχεια δεν “έπιασε” στην Λα Κορούνια, πέρασε από την Κομποστέλα και έχει βρει λιμάνι στην πατρίδα του και στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φέ.

Βεβαίως, ο… “προκάτοχος” δεν έχει καμιά σχέση με την διαδρομή του Μοσκέρα, ο οποίος είχε επιτυχημένη πορεία στην Αργεντινή και “έκτισε” καλό όνομα και αγωνιστική φήμη.

Η μόνη σχέση του με τον Μοσκέρα;;; Οτι γεννήθηκαν αμφότεροι στην ίδια πόλη της Κολομβίας: στην Αντιόκια… Ελληνικής ρίζας όνομα πόλης… Αντιόχεια… 

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top