Πλήγμα με Καμπερίδη

Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Σάββα Καμπερίδη, στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με το Παγκράτι. Ο έμπειρος άσος υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητικό τομογραφία που …

Ηρακλής

Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Σάββα Καμπερίδη, στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με το Παγκράτι. Ο έμπειρος άσος υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητικό τομογραφία που επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους των ανθρώπων του Ηρακλή, καθώς ο αρχηγός της ομάδας αναμένεται να απουσιάσει για περίπου 20 ημέρες. Αύριο θα υπάρξει η τελική γνωμάτευση του ιατρικού επιτελείου.
Ο Καμπερίδης υπέστη θλάση, στο ίδιο πόδι που ήταν τραυματίας στην αρχή της περιόδου αλλά σε διαφορετικό σημείο και αρχίζει άμεσα πρόγραμμα αποθεραπείας. Το πρόβλημα αυτό έρχεται να προστεθεί στην ήδη δεδομένη απουσία του Σπύρου Κέκελη και η περιφερειακή γραμμή αποδυναμώνεται σε μεγάλο βαθμό, τη στιγμή που όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι στο βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί.
Ο Λευτέρης Κακιούσης προετοιμάζει τους παίκτες του για την μεθαυριανή αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ σε μια δύσκολη έδρα, όπου η ομάδα της Δράμας έχει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Στην προσπάθεια αυτή, οι παίκτες δε θα είναι μόνοι τους. Ήδη υπάρχει κινητοποίηση των οργανωμένων φίλων του Ηρακλή τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης κι αρκετός κόσμος αναμένεται να βρεθεί στο «Δημήτρης Κραχτίδης».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top