Κέρδος ο Γκόρτσιανουκ

Μετά την εύκολη επικράτηση επί του Φοίνικα Σύρου, το μυαλό των παικτών του Ηρακλή στρέφεται στον επαναληπτικό αγώνα με την Χοτβόλει που θα διεξαχθεί την …

Ηρακλής

Μετά την εύκολη επικράτηση επί του Φοίνικα Σύρου, το μυαλό των παικτών του Ηρακλή στρέφεται στον επαναληπτικό αγώνα με την Χοτβόλει που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (7μ.μ.) στη Μίκρα. Με το 3-0 της Βιέννης, οι κυανόλευκοι χρειάζονται ένα μόλις σετ για να προκριθούν στους «8» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν πιθανότατα την ΕΑ Πατρών.


Ένα από τα θετικά στοιχεία που προέκυψαν από τον αγώνα της Κυριακής για τον Φρέντι Μπρουκς, ήταν η του Ζένια Γκόρτσιανουκ. «Στην αρχή αισθάνθηκα παράξενα μετά από τόσο καιρό απουσίας, αλλά στη συνέχεια βρήκα το ρυθμό μου. Χαίρομαι που είμαι καλά και μπορώ να βοηθήσω. Όσο περνούσε η ώρα στο παιχνίδι τόσο καλύτερα αισθανόμουν. Ξαναθυμήθηκα την περσινή χρονιά που είχα καλή απόδοση», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.


Αναφερόμενος στον αγώνα με τον Φοίνικα, αλλά και τα παιχνίδια που ακολουθούν, ο Γκόρτσιανουκ τόνισε: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εμείς με την απόδοση μας τα κάνουμε τα κάνουμε εύκολα ή δύσκολα. Το τελευταίο διάστημα παίζουμε καλά και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Ακολουθεί ένα παιχνίδι με τη Χοτβόλει το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top