«Όλοι να είναι έτοιμοι»

Πολύτιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Φρέντι Μπρουκς στο παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα Σύρου. Ο προπονητής του Ηρακλή δοκίμασε παίκτες και σχήματα, κάνοντας στη συνέχεια δηλώσεις για …

Ηρακλής

Πολύτιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Φρέντι Μπρουκς στο παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα Σύρου. Ο προπονητής του Ηρακλή δοκίμασε παίκτες και σχήματα, κάνοντας στη συνέχεια δηλώσεις για το αν έμεινε ικανοποιημένος.


 «Το πιο σημαντικό από αυτό το παιχνίδι ήταν δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Στόχος μου ήταν να δοκιμάσω διάφορα σχήματα και να δω τις ικανότητες αυτών παιδιών. Οι πιο νεαροί χρειάζονται να παίρνουν χρόνο στα παιχνίδια για να μπορούν να αντεπεξέλθουν στη συνέχεια. Κάθε παίκτης έχει το δικό του ρόλο και 13 πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα σε κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί».


Όσο για τον αγώνα ο Φρέντι Μπρουκς τόνισε: «Εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τον καλύτερο Φοίνικα. Δεν μας ενδιαφέρει σε ποια θέση βρίσκεται ο αντίπαλος στη βαθμολογία. Ακολουθήσαμε την τακτική μας και πήραμε τη νίκη».


Για τον επικείμενο αγώνα με την Αυστριακή Χοτβόλει ο Μπρουκς ανέφερε:  «Ανεξάρτητα με το αν χρειαζόμαστε μόνο ένα σετ πρέπει να μπούμε σοβαροί. Από εκεί και πέρα μόλις καθαρίσουμε με την υπόθεση της πρόκρισης θα δούμε τις αλλαγές θα κάνουμε και ποιους θα ξεκουράσουμε».


Από την πλευρά του ο ακραίος του Ηρακλή Νικήτας Εφραιμίδης δήλωσε:
«Ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις για τη νέα χρονιά. Η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη μετά και τη νίκη μέσα στην Αυστρία και αυτό φάνηκε και στο σημερινό αγώνα. Ήμασταν σοβαροί ακολουθήσαμε την τακτική που μας έδειξε ο προπονητής μας και φθάσαμε στη νίκη. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι την Τετάρτη με την Αυστριακή Χοτβόλει στο οποίο θέλουμε τη νίκη και όχι μόνο το σετ της πρόκρισης και στη συνέχεια θα ετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Λαμία».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top