Ο Λαντάνι γνώρισε τους παίκτες

Την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του Ηρακλή είχε σήμερα (10/1) το μεσημέρι ο Ερέζ Λαντάνι. Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο …

Ηρακλής

Την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του Ηρακλή είχε σήμερα (10/1) το μεσημέρι ο Ερέζ Λαντάνι. Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα διοικητικά της ΠΑΕ, εφόσον φανεί συνεπής στις υποσχέσεις του, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή και μίλησε στους παίκτες της ομάδας.


«Έχω συμφωνήσει με τον κ. Ρέμο να μπω στην ΠΑΕ Ηρακλής. Έχει κάνει πολλά πράγματα για την ομάδα και έρχομαι για να βοηθήσω. Γνωρίζω ότι υπάρχει καθυστέρηση στην καταβολή των χρημάτων. Μέσα στην εβδομάδα να καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος των οφειλομένων και από εδώ και στο εξής θα βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο Λαντάνι και στη συνέχεια μίλησε και για την κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας.


«Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Θα γίνουν όμως κάποιες μεταγραφές για να ενισχυθεί η ομάδα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθουν κάποιοι παίκτες για να σας βοηθήσουν».


Ο Λαντάνι συνοδευόταν από μία συνεργάτιδά του και χθές (9/1) το βράδυ συναντήθηκε με τους Κωφίδη και Πουρσανίδη, με τους οποίους συζήτησε θέματα μεταγραφικού ενδιαφέροντος. Αναχώρησε πριν από λίγη ώρα για το εξωτερικό και αναμένεται να επιστρέψει μέχρι το τέλος της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top