Με το δεξί στην πρεμιέρα οι κυανόλευκοι

Με το δεξί ξεκίνησε το αντρικό πόλο του Ηρακλή στην 1η αγωνιστική της Α2  κατηγόριας νικώντας  σήμερα το Περιστέρι με 14-11 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. Οι …

Άλλα αθλήματα

Με το δεξί ξεκίνησε το αντρικό πόλο του Ηρακλή στην 1η αγωνιστική της Α2  κατηγόριας νικώντας  σήμερα το Περιστέρι με 14-11 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Οι κυανόλευκοι αν και μπήκαν μουδιασμένοι στο ματς έδειξαν ότι μπορούν και θέλουν να πάρουν το ματς και τα κατάφεραν. Οι παίκτες του Μίονταρκ Μίροβιτς έδειξαν ότι έχουν την δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουν στην Α2 κατηγορία και να πάρουν την άνοδο για τα μεγάλα σαλόνια.

Ο έφορος του Ηρακλή, κ Χρήστος Παπαχρήστος  μίλησε για το παιχνίδι και μεταξύ άλλων είπε τα εξής: « Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι στην έναρξη του πρωταθλήματος .Δείξαμε ότι πιστεύαμε στην νίκη. Πιστεύω ότι στη συνεχεία θα είμαστε πολύ καλύτεροι για να πετύχουμε και τους στόχους μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη του.»Για το παιχνίδι όμως μίλησε και ο Γιώργος Βαχαρέλης, παίκτης του Ηρακλή : «Κάναμε μια καλή αρχή και αυτό είναι σημαντικό. Τόσο ο νέος προπονητής, Μίοντρανταγκ Μίροβιτς όσο και ο Χρήστος Μπάκας είναι πολύ καλοί. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στο πρωτάθλημα. Είμαστε αισιόδοξοι για την συνεχεία».


Τα οκτάλεπτα 0-2, 6-3, 5-3, 3-3


Ηρακλής : Βογιατζόγλου 1, Γκαγκασούλης 4, Αλιαπούλιος 1, Κορύτσας 1, Ζαρκατζάς 3, Καρύκας 2, Βαχαρέλης 2


Περιστέρι: Κοράκης 3, Παναγούλης 1, Σαρρής 2, Μαρούλης 1, Σταυρόπουλος 1, Τζούμας 2, Γιάγκος 1

Back to Top