Ανακοινώνει δύο παίκτες ο Ηρακλής

Την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ο Ηρακλής. Πρόκειται για παίκτες που έχει ζητήσει ο Σάββας Κωφίδης και μέσα στο …

Ηρακλής

Την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ο Ηρακλής. Πρόκειται για παίκτες που έχει ζητήσει ο Σάββας Κωφίδης και μέσα στο Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε η συμφωνία μαζί τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας είναι διεθνής κεντρικός αμυντικός με πλούσιο βιογραφικό, χωρίς όμως εμπειρία από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αφού τα περισσότερα χρόνια αγωνιζόταν στην Αργεντινή.


Ο έτερος ποδοσφαιριστής που θα ανακοινωθεί, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου, με αρκετά παιχνίδια τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Θα αποκτηθεί πιθανότατα με τη μορφή του δανεισμού, αφού θεωρείται σχεδόν απίθανο να προχωρήσει σε μία τέτοια μεταγραφή ο Ηρακλής.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα ανοίξουν το χορό των μεταγραφών, αφού μετά και τις τελευταίες εξελίξεις (προσφυγή Κοβαλέφσκι, αποκλεισμός Ντίκα), είναι πολύ πιθανό να αποκτηθούν συνολικά μέχρι και πέντε παίκτες.

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top