Τετ α τετ Σάββα – Κοβαλέφσκι

Εδώ και αρκετό καιρό ο Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι, είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας. Ο Σάββας Κωφίδης, στο περιθώριο …

Ηρακλής

Εδώ και αρκετό καιρό ο Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι, είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας. Ο Σάββας Κωφίδης, στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης κάλεσε στο γραφείο του τον Πολωνό τερματοφύλακα και στη συζήτηση, που είχαν ο τελευταίος σημείωσε ότι δεν είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη, λόγω του ότι το γόνατό του δεν είναι απολύτως καλά. Κατόπιν αυτού ο τεχνικός της ομάδας τον άφησε και πάλι εκτός αποστολής.

Ωστόσο, πληροφορίες της BLUEARENA αναφέρουν ότι ο Κοβαλέφσκι έχει διαμηνύσει στην τεχνική ηγεσία, αλλά και στους ιθύνοντες του Ηρακλή ότι για… ψυχολογικούς λόγους θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα. Βεβαίως, πλέον, μπορεί να επικαλείται μόνο… ψυχολογικούς λόγους, μιας και με τις πιέσεις που άσκησε είναι σχεδόν τακτοποιημένος οικονομικά (υπολείπεται ένα μικρό ποσό), ενώ το γεγονός ότι – παρόλα αυτά – προχώρησε σε προσφυγή καταδεικνύει ότι θέλει να βρει τρόπο αποχώρησης.

 

Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top