Πανέτοιμες για τη νίκη

Επιστροφή στους αγωνιστικούς ρυθμούς για την γυναικεία ομάδα του Ηρακλή. Οι κυανόλευκες μετά από 20 ημέρες αγωνιστικής απραξίας θα επιδιώξουν αύριο (10/1) στις 12:00 να …

Ηρακλής

Επιστροφή στους αγωνιστικούς ρυθμούς για την γυναικεία ομάδα του Ηρακλή. Οι κυανόλευκες μετά από 20 ημέρες αγωνιστικής απραξίας θα επιδιώξουν αύριο (10/1) στις 12:00 να κερδίσουν στο Ιβανώφειο την ομάδα του ΑΟ Σερρών. Οι παίκτριες μπήκαν σε πλήρεις ρυθμούς από την προηγούμενη Δευτέρα κι έδειξαν ότι δεν είναι καθόλου επηρεασμένες από τις διακοπές των Χριστουγέννων.


Η προπονήτρια του Ηρακλή, Ζωή Γιαννουζάκου, μίλησε στη BLUEARENA για το αυριανό παιχνίδι, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε για να ανεβούμε στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Οι αντίπαλοι μας μπορεί να βρίσκονται σε καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα αλλά πιστεύω ότι άμα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε». Η νεαρή τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλες τις παίκτριες της, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top