Κοράκια…

Σαν τα… κοράκια εμφανίστηκαν κάποιοι τις τελευταίες μέρες στη Μίκρα. Η διοικητική ανυπαρξία σε συνδυασμό και με την κατάσταση στα οικονομικά με τους παίκτες που …

Ροπαλιές

Σαν τα… κοράκια εμφανίστηκαν κάποιοι τις τελευταίες μέρες στη Μίκρα. Η διοικητική ανυπαρξία σε συνδυασμό και με την κατάσταση στα οικονομικά με τους παίκτες που περιμένουν να πληρωθούν, έχει δημιουργήσει ένα σκηνικό διόλου τιμητικό για τον Ηρακλή και την ιστορία του.

Από την άλλη όμως φαίνεται ότι σε κάποιους άνοιξε η… όρεξη παίρνοντας λαβή και από τις προσφυγές των Ντιέ και Κοβαλέφσκι.

Ετσι λοιπόν, έγινε το… εκπληκτικό στη Μίκρα όταν σε μία από τις προπονήσεις βρέθηκε γνωστός δικηγόρος και ούτε λίγο, ούτε πολύ πλησίασε μέχρι και παίκτη (ξένο) να τον ρωτήσει τι σκέφτεται να κάνει και αν θα κάνει προσφυγή. Ο παίκτης τον έδιωξε.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι μια σειρά από τέτοια γεγονότα δείχνουν ότι όλη αυτή η κατάσταση θα πρέπει να τελειώσει σύντομα και να παρθούν οι αποφάσεις που πρέπει. Σε ό,τι αφορά στον γνωστό δικηγόρο; Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε με περισσότερα.     

Σχετικά Άρθρα

Back to Top