Η αποστολή του Άρη

Η αποστολή που επέλεξε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ για το ντέρμπι με τον Ηρακλή, είναι η εξής: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Πρίττας, Λαμπριάκος, Κουλουχέρης, Ρόβας, Αραβίδης, Κάλβο, Ντέιλι, …

Διάφορα

Η αποστολή που επέλεξε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ για το ντέρμπι με τον Ηρακλή, είναι η εξής: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Πρίττας, Λαμπριάκος, Κουλουχέρης, Ρόβας, Αραβίδης, Κάλβο, Ντέιλι, Κάμπορα, Πίτου Γκαρσία, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία, Χαβίτο, Ναφτί και Κόκε.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φερνάντεζ, Βανγκέλι ο τιμωρημένος Νασούτι και οι Τζόνσον, Γκρασιάν, Αμπρέου, Ρομπέρζ, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης, Γραικός και Πιοβεζάν.

Κι όσο για τους ποδοσφαιριστές που προτίθεται ο Κούπερ να συμπεριλάβει στο αγαπημένο του 4-4-2 σε ευθεία στο αυριανό τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή; Τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια με τους Γκιάρο και Κουλουχέρη αντί του τιμωρημένου Νασούτι έχοντας τον Νέτο στο δεξί άκρο και τον Αράνο στο αριστερό.

Στα χαφ θα είναι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ναφτί με τον Πρίττα ενώ στα χαφ επανέρχεται ο Χαβίτο στα δεξιά στην ενδεκάδα αντί του Πίτου Γκαρσία με τον Κάλβο να μεταφέρεται στα αριστερά. Κι όσο για το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν και πάλι οι Κόκε και Κάμπορα.

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top