Αρχηγού παρόντος !

Για μια ακόμη φορά ο αρχηγός της ομάδας απέδειξε το σθένος του, καθώς πάλεψε με την διάσειση και την ξεπέρασε, την ώρα, που όλοι τον …

Ηρακλής

Για μια ακόμη φορά ο αρχηγός της ομάδας απέδειξε το σθένος του, καθώς πάλεψε με την διάσειση και την ξεπέρασε, την ώρα, που όλοι τον θεωρούσαν νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τον Άρη. Αντιθέτως, εκτός αποστολής είναι οι Περπερίδης και Κοβαλέφσκι, όπως και ο Ντίκα, με τον Ντάλα Μπόνα, που είναι προφανές ότι δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία, όπως και ο Ντιέ. Ο Λέκι επανέρχεται στην αποστολή μετά από πολύ καιρό.

Τέλος, λοιπόν, έλαβε η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση με τον Αρη στο “Κ. Βικελίδης”, με ελαφρά προπόνηση, στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Το ευχάριστο ήταν το γεγονός ότι ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Κατσαμπής ξεπέρασε την διάσειση, που τον ταλαιπωρούσε και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι δεν υφίσταται κάποιο πρόβλημα από το κτύπημα, που είχε δεχθεί. Συνεπώς, προπονήθηκε κανονικά και είναι ετοιμοπόλεμος για την αυριανή ποδοσφαιρική μάχη.

Αντιθέτως ο Περπερίδης, άρχισε θεραπεία για το πρόβλημα στον προσαγωγό και ετέθη εκτός αγώνα, όπως και ο Κοβαλέφσκι.

Μπόσνιακ προπονήθηκε σε πλήρεις ρυθμούς και είναι έτοιμος, ενώ ο Πιλότο συνέχισε με το ειδικό πρόγραμμα.

Ο κ. Σάββας Κωφίδης προεπέλεξε τους εξής είκοσι (20) ποδοσφαιριστές για την αποστολή, από την οποία θα προκύψει η τελική 18άδα, αύριο, πριν τον αγώνα:

Μπαντής, Μέλκας, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Σαρακατσάνος, Γιαννούλης, Ιωαννίδης, Λέκι, Mάρτος, Eπστάιν, Tούμα, Mιλάνο, Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Κονέ, Βουτσιάς, Γιάντσης, Βέλλιος, Μπόσνιακ, Γιάκομπ.

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top