Άλλο ένα βήμα για το στόχο

Με νωπές τις μνήμες από την εύκολη επικράτηση επί της Δάφνης στην Τετάρτη, που συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση, ο Ηρακλής καλείται να ξεπεράσει άλλο ένα …

Ηρακλής

Με νωπές τις μνήμες από την εύκολη επικράτηση επί της Δάφνης στην Τετάρτη, που συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση, ο Ηρακλής καλείται να ξεπεράσει άλλο ένα εμπόδιο στο δρόμο για την κορυφή. Οι κυανόλευκοι θα υποδεχθούν το Σάββατο (9/1, 17:30) το Παγκράτι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α2 και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του.

Οι κυανόλευκοι που έχουν μπει σε μια δύσκολη και κρίσιμη καμπή της σεζόν, καλούνται να κερδίσουν την αθηναϊκή ομάδα, αφού ακολουθούν δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις σε διάστημα λίγων ημερών, με ΚΑΟΔ και Αιγάλεω. Οι παίκτες του Λευτέρη Κακιούση στις λίγες ημέρες που είχαν κενό μετά τον αγώνα τη Δάφνη, προσπάθησαν να μαζέψουν δυνάμεις και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το παιχνίδι με το Παγκράτι. Σήμερα, οι παίκτες είδαν σε βίντεο τον προσεχή αντίπαλό τους και ο προπονητής των κυανόλευκων ανέλυσε όλα τα σημεία που χρίζουν προσοχής.

Μετά και τον τραυματισμό του Σπύρου Κέκελη, που αναμένεται να επιστρέψει στους; αγώνες, περίπου στα μέσα Φεβρουαρίου, χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση ώστε να καλυφθεί το κενό αυτό. Κάτι που έγινε πράξη στον προχθεσινό αγώνα του Ιβανωφείου.

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top