“Σε διαρκή συναγερμό”

Ο Γιάννης Λάππας, μίλησε στον sport103 fm και την εκπομπή «Rotation» και αναφέρθηκε στην χθεσινή νίκη επί της Δάφνης αλλά και για την συνέχεια της …

Ηρακλής

Ο Γιάννης Λάππας, μίλησε στον sport103 fm και την εκπομπή «Rotation» και αναφέρθηκε στην χθεσινή νίκη επί της Δάφνης αλλά και για την συνέχεια της χρονιάς στον δρόμο της επιστροφής στην Α1.


Για την επικράτηση επί της Δάφνης τόνισε: «Νομίζω ότι χθες ήταν ένα παιχνίδι όπου έπρεπε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γινόταν προερχόμενοι και από την διάρκεια της διακοπής των διακοπών όπου δουλέψαμε πάρα πολύ. Κάναμε μία μίνι προετοιμασία και γεμίσαμε τις μπαταρίες μας. Πήραμε ταυτόχρονα και κάποιες ανάσες. Πριν από τις γιορτές είχαμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια που μας είχανε κουράσει. Από το παιχνίδι με την Δάφνη όπου παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο και θέλω να πιστεύω ότι θα αποτελέσει μία νέα αρχή και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον».


Για το ότι το όπλο του Ηρακλή αποτελεί την άμυνα στην φετινή του πορεία υπογράμμισε: «Δουλεύουμε πολύ στην άμυνα με τον κόουτς όπως και οι υπεύθυνοι για το σκάουτινγκ φροντίζουν να δίνουν σε όλους μας όλες τις κατάλληλες πληροφορίες για το τι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε με αποτέλεσμα να έχουμε αυτήν την απόδοση στην άμυνα εντός και εκτός έδρας. Νομίζω εξάλλου ότι το μπάσκετ έχει φθάσει στην απόλυτη εξειδίκευση και ειδικότερα στον τομέα της άμυνας».


Κι όσο για την συνέχεια της χρονιάς μετά την χθεσινή νίκη επί της Δάφνης δήλωσε: «Η ομάδα δουλεύει 100% σε επαγγελματική βάση και όλοι μαζί περνάμε πάρα πολλές ώρες στο γήπεδο. Τα περισσότερα παιδιά έχουν πολλές εμπειρίες και εικόνες. Ακόμα όμως έχουμε πολλά δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια μπροστά μας και θα πρέπει να είμαστε σε έναν διαρκή συναγερμό για να είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε αρχής γενομένης από αυτό το Σάββατο με το Παγκράτι. Μια ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο. Παίζουμε όμως στην έδρα μας στο Ιβανώφειο όπου θα έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας που μας δίνει ώθηση και ρυθμό με μοναδικό μας στόχο την νίκη και τίποτα άλλο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top