Ηλιάδης: Δεν αξίζει στην ιστορία του Ηρακλή

Ο Στέλιος Ηλιάδης τοποθετήθηκε για όλα όσα αφορούν στον αγώνα της Τετάρτης και το περιθώριό του, εκφράζοντας την άποψή του για το παρόν της ομάδας …

Ηρακλής

Ο Στέλιος Ηλιάδης τοποθετήθηκε για όλα όσα αφορούν στον αγώνα της Τετάρτης και το περιθώριό του, εκφράζοντας την άποψή του για το παρόν της ομάδας και την αγωνιστική συνέχειά της.

Ο αμυντικός μέσος του “Γηραιού” μίλησε στον ARRENA 89,2 για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, το επεισόδιο που διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας στα αποδυτήρια, το επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη και την εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος.


Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό: «Ήταν πράγματι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η νίκη ήταν μονόδρομος, καθώς παίζαμε με την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος και αυτό το γεγονός μας δημιούργησε άγχος».


Για τους στόχους της ομάδας: «Η ιστορία του Ηρακλή δεν του αξίζει να μάχεται για τον υποβιβασμό. Η πραγματικότητα όμως βάσει βαθμολογίας είναι η σωτηρία. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά και στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός».


Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι σε μια δύσκολη έδρα. Παρόλα αυτά εμείς θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης»


Για το επεισόδιο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο να μπαίνει ο οποιοσδήποτε στα αποδυτήρια. Μόνο ο προπονητής έχει τη δικαιοδοσία να κάνει κάτι τέτοιο. Η ομάδα χρειαζόταν ηρεμία σε εκείνο το σημείο».


Για την εικόνα της Σούπερλιγκα: «Μία από τα ίδια είναι και φέτος το πρωτάθλημα. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μάχονται για την πρώτη θέση. Δικαίως καθώς οι άλλες ομάδες είναι ένα επίπεδο πιο κάτω. Κατά τ’ άλλα θα γίνει μάχη και για τα πλέι-οφ και για τον υποβιβασμό»Σχετικά Άρθρα

Back to Top