Δεν κάνει πίσω ο Σάββας

Εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ηρακλή ο Σάββας Κωφίδης, αν ο Αντώνης Ρέμος διατηρήσει τους Παναγιώτη Ζιάκα και Γουίλι Σαμαβάρι στο διοικητικό …

Ηρακλής

Εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ηρακλή ο Σάββας Κωφίδης, αν ο Αντώνης Ρέμος διατηρήσει τους Παναγιώτη Ζιάκα και Γουίλι Σαμαβάρι στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.


Ο Έλληνας τεχνικός ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του κ. Ζιάκα και την παραδοχή ότι… «Έπρεπε να ζητήσουμε την άδεια του προπονητή για να μιλήσουμε στους παίκτες. Από απειρία και αγωνία κάναμε ότι κάναμε. Θεωρώ ότι το θέμα είναι λήξαν και δεν έχουμε καμία πρόθεση να προσβάλουμε το τεχνικό τιμ και τον προπονητή». Παρόλα αυτά, επιμένει ότι με τους συγκεκριμένους ανθρώπους δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι προπονητής του Ηρακλή.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τη συνέντευξη τύπου, επικοινώνησε με τον Έλληνα τεχνικό ο Αντώνης Ρέμος, ζητώντας συγνώμη για ότι συνέβη και προσπαθώντας να τον μεταπείσει. Και στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ο Κωφίδης επανέλαβε όσα είχε αναφέρει λίγο νωρίτερα μπροστά από τις κάμερες και τα μικρόφωνα.


Το θέμα είναι το τι θα πράξει ο Ρέμος. Θα στηρίξει τις επιλογές που έκανε προ ολίγων ημερών για την στελέχωση του διοικητικού συμβουλίου ή τον προπονητή που επέλεξε στα τέλη Οκτωβρίου; Ανάλογα με την επιλογή που θα κάνει, θα πρέπει να ξεκινήσει την αναζήτηση προπονητή ή νέων παραγόντων.


Ενδεχόμενο άλλωστε συνύπαρξης του Κωφίδη με τους Ζιάκα και Σαμαβάρι, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει.

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ο ταλαιπωρημένος κόσμος μας, να μας πιστέψει και να συμπαρασταθεί”

Ποδόσφαιρο

Back to Top