Γενικό προσκλητήριο

Ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή και σε όλους τους φορείς της κυανόλευκης οικογένειας εξέδωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος, για ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή …

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή και σε όλους τους φορείς της κυανόλευκης οικογένειας εξέδωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος, για ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (8/1) στις 18.00 στο Κατσάνειο.

Εδώ και ώρα και μετά τη γενική συνέλευση στην Αυτόνομη Θύρα 10, αρκετοί φίλαθλοι βρίσκονται στα γραφεία του Ερασιτέχνη, όπως και τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου με τον πρόεδρου αυτού, Δημήτρη Τριανταφύλλου.

Πολλές οι συζητήσεις μετά και τις σημερινές καταγγελίες του Σάββα Κωφίδη, που σκόρπισαν ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία σε όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: «Ο ΓΣ Ηρακλής καλεί τον λαό, τους συνδέσμους, τους παράγοντες, τους βετεράνους,  αλλά και όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον του συλλόγου, να συγκεντρωθούν αύριο στις 18.00 στο Κατσάνειο σε ανοιχτή συγκέντρωση προκειμένου να ενημερωθούν για την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ Ηρακλής, μετά τα όσα συνέβησαν στη Γενική Συνέλευση αλλά και στα αποδυτήρια του Καυτανζογλείου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα Ηρακλής-Πανθρακικός. Η παρουσία όλων κρίνεται επιβεβλημένη γιατί πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν εξελίξεις».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top