«Έπρεπε να ζητήσουμε την άδεια του Κωφίδη»

Ο Παναγιώτης Ζιάκας, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του αντιπροέδρου στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ μόλις συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση, τοποθετήθηκε για …

Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Ζιάκας, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του αντιπροέδρου στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ μόλις συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση, τοποθετήθηκε για όσα συνέβησαν στην ανάπαυλα του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις», ανέφερε:


«Είχαμε την αγωνία μας για τον αγώνα, με το αποτέλεσμα στο ημίχρονο να είναι άσχημο. Ζητήσαμε από τους παίκτες να κερδίσουν τον αγώνα. Ήταν μία παρεξήγηση. Δεν ήξεραν τον κ. Σαμαβάρι, είναι ο σωματότυπός του τέτοιος που ίσως να τον μπέρδεψαν και να είπαν ότι υπήρχαν ορισμένοι εύσωμοι μαζί μας. Αλλά μόνος εγώ και ο κ. Σαμαβάρι πήγαμε στα αποδυτήρια. Δεν ήταν κανένας άλλος» και συμπλήρωσε: «Ο κ. Τσινός μου ζήτησε να βγούμε έξω για να ηρεμήσουν οι παίκτες, και μίλησε με τον κ. Σαμαβάρι».


Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Έπρεπε να ζητήσουμε την άδεια του προπονητή για να μιλήσουμε στους παίκτες; Ναι, αλλά από απειρία και αγωνία κάναμε ότι κάναμε. Θεωρώ ότι το θέμα είναι λήξαν και δεν έχουμε καμία πρόθεση να προσβάλουμε το τεχνικό τιμ και τον προπονητή».


Για τα μεταγραφικά είπε: «Έχουμε ήδη ορισμένες συμφωνίες, η ομάδα θα ενισχυθεί είναι δεδομένο. Οι φίλαθλοι να είναι σίγουροι ότι η ομάδα του Ηρακλή θα ενισχυθεί. Δεν έχουμε στο μυαλό μας να αντικαταστήσουμε κάποιους παίκτες που φεύγουν, αλλά να ενισχυθεί η ομάδα. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος, η ενίσχυση της ομάδας» και συμπλήρωσε: «Η παρουσία μας δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Λαντάνι. Κάθε ΠΑΕ πρέπει να λειτουργεί, υπάρχουν αρκετά θέματα που απασχολούν και μπορεί ο καθένας να προσφέρει. Από την διοικητική οργάνωση, ως τις δημόσιες σχέσεις».


Για το θέμα της προσφυγής που προτίθεται να καταθέσει ο Κοβαλέφσκι, είπε: «Ετοιμάζεται ο Κοβαλέφσκι να κάνει προσφυγή, έχουμε ενημερωθεί και θα κάνουμε κάποιες κινήσεις για να βρούμε λύση».

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top