«Πιο εύκολα από ότι περιμέναμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος για τη μεγάλη νίκη του Ηρακλή στη Βιέννη παρουσιάστηκε ο Φρέντι Μπρουκς στις δηλώσεις του, λίγες ώρες μάλιστα μετά και την ανακοίνωση του …

Ηρακλής

Απόλυτα ικανοποιημένος για τη μεγάλη νίκη του Ηρακλή στη Βιέννη παρουσιάστηκε ο Φρέντι Μπρουκς στις δηλώσεις του, λίγες ώρες μάλιστα μετά και την ανακοίνωση του κυανόλευκου ΤΑΠ για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Περιμέναμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι αλλά τελικά όλα κύλησαν πολύ καλά. Ακολουθήσαμε την τακτική μας, περιορίσαμε στο μπλοκ τους ακραίους και τον διαγώνιο της Χοτβόλει και φθάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δυσκολευτήκαμε κυρίως στο πρώτο σετ όπου αν και πήραμε μία διαφορά τριών πόντων κάναμε λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στην αντίπαλο να μας πλησιάσει. Δυστυχώς αυτό είναι ένα κομμάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Γηραιού για να συμπληρώσει:

«Είμαστε μία νεανική ομάδα και όταν παίρνουμε ένα προβάδισμα μας πιάνει ενθουσιασμός και κάνουμε λάθη. Το ευχάριστο είναι ότι πήγαμε καλά στην υποδοχή. Το τελευταίο διάστημα δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι όπως και στο σέρβις. Πήραμε μία πολύ καλή νίκη , κάναμε το πρώτο βήμα αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί στον επαναληπτικό αγώνα για να τελειώσουμε με την υπόθεση της πρόκρισης».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top