Χωρίζουν οι δρόμοι του Ηρακλή με τον Σερζ Ντιέ

Τις τελευταίες του ώρες στον Ηρακλή, μετράει ο Σερζ Ντιέ. Ο Ιβοριανός μέσος που δεν υπολογίζεται από τον Σάββα Κωφίδη, κατέθεσε σήμερα το πρωί προσφυγή …

Ηρακλής

Τις τελευταίες του ώρες στον Ηρακλή, μετράει ο Σερζ Ντιέ. Ο Ιβοριανός μέσος που δεν υπολογίζεται από τον Σάββα Κωφίδη, κατέθεσε σήμερα το πρωί προσφυγή κατά της κυανόλευκης εταιρίας, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.


Τα δύο σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα που υπέπεσε τον τελευταίο μήνα (επεισόδιο με Ντίκα και καθυστερημένη επιστροφή), οι κακές του εμφανίσεις τη φετινή περίοδο, σε συνδυασμό με το μεγάλο –για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ- του συμβόλαιο, οδήγησαν τους ανθρώπους του Ηρακλή στην απόφαση να διακόψουν τη συνεργασία μαζί του.


Η απόφαση φυσικά ανήκει στον Σάββα Κωφίδη, ο οποίος κατέστησε σαφές στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ότι δεν υπολογίζει τον Ντιέ. Την ελευθερία του επιδίωξε και ο Ιβοριανός και γι’ αυτό προχώρησε στην κατάθεση προσφυγής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και αρκετές ημέρες, ο εκπρόσωπός του συζητά με την Ξάνθη.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top