Σχόλιο: Αναλάβετε τις ευθύνες σας

Λίγες ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, ο Ηρακλής μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι εν μέσω τρικυμίας. Ακυβέρνητο, διότι ο καπετάνιος συνεχίζει να το …

Λίγες ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, ο Ηρακλής μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι εν μέσω τρικυμίας. Ακυβέρνητο, διότι ο καπετάνιος συνεχίζει να το κυβερνά 504 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο των γεγονότων. Ναι, είναι αλήθεια αυτό που ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος, ο βασικός (αν όχι ο μοναδικός) υπεύθυνος για την κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, στη γραπτή του δήλωση στην πρόσφατη γενική συνέλευση της κυανόλευκης ΠΑΕ. Ποτέ δεν υποσχέθηκε ότι θα αφήσει τα πάντα και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να διοικήσει τον Ηρακλή. Κάποτε όμως υπήρχαν εδώ αντ’ αυτού, άνθρωποι που μπορούσαν να ασκήσουν διοίκηση. Για τον έναν ή τον άλλο λόγο, όλοι αυτοί αποχώρησαν, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω τους.


Κανείς δεν ζήτησε από τον Αντώνη Ρέμο να εγκαταλείψει την καριέρα του για χάρη του Ηρακλή. Όφειλε όμως ανά τακτά χρονικά διαστήματα να βρίσκεται εδώ και να προσπαθεί να δίνει λύσεις στα προβλήματα. Προτίμησε όμως να δίνει κατευθύνσεις από την Αθήνα. Και από απόσταση, είναι λογικό να παίρνεις και λανθασμένες αποφάσεις. Μία σειρά λανθασμένων αποφάσεων του Ρέμου, έχουν φέρει τον Ηρακλή σε αυτό το σημείο.


Μία ομάδα δηλαδή που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, διοικητικά ακέφαλη, με παίκτες που καλύπτονται πίσω από το… «είμαστε απλήρωτοι» για να λειτουργούν ανεξέλεγκτα. Διότι αν υπήρχε διοίκηση, ούτε ο Ντιέ θα «αρρώσταινε» στην Ακτή Ελεφαντοστού, ούτε ο Φούφουλας θα υπέγραψε στον Ολυμπιακό Βόλου, ούτε κάποιοι άλλοι θα ένιωθαν ξαφνικά ενοχλήσεις. Όταν όμως τρεις φορές σε διάστημα δέκα ημερών είσαι ανακόλουθος σε όσα υπόσχεσαι, χάνει και το δικαίωμα να τρίξεις τα δόντια στον οποιονδήποτε.


Η μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει και ακόμη ο Κωφίδης δεν γνωρίζει τα χρήματα που υπάρχουν διαθέσιμα για την ενίσχυση της ομάδας. Οπότε ότι συζητήσεις έχουν γίνει μέχρι αυτή τη στιγμή, είναι στον αέρα. Μπορεί ο Έλληνας τεχνικός να έχει καταλήξει στους παίκτες που θέλει για τον Ιανουάριο, αλλά χωρίς την κινητήρια δύναμη (ρευστό) δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό.


Σε ότι αφορά στον Έρεζ Λαντάνι, όσο απαραίτητο είναι να ανοίξει τα χαρτιά του ο Ρέμος, άλλο τόσο επιβαλλόμενο είναι να συστηθεί στον κόσμο ο Ισραηλινός και να μάθουν όλοι ποιος είναι και ποιες είναι οι προθέσεις του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, αναμένεται να είναι ευεργετική για το οικονομικό πρόβλημα της εταιρίας. Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου όμως, όταν και ολοκληρώνεται η προθεσμία καταβολής ενός ποσού άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ, όπως οι πληροφορίες θέλουν, μεσολαβούν είκοσι κρισιμότατες ημέρες.


Σε αυτό το διάστημα απαιτείται η ομάδα να κάνει μεταγραφές και η διοίκηση να πληρώσει τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές. Και αυτό καλείται να το πράξει ο Ρέμος. Όχι τις επόμενες ημέρες. Χθες.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top