Μια νέα αρχή κόντρα στη Δάφνη

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών, είναι οι παίκτες του Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι αποχαιρέτησαν το 2009 με δύο ήττες, αλλά θέλουν να βάλουν τέλος …

Ηρακλής

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών, είναι οι παίκτες του Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι αποχαιρέτησαν το 2009 με δύο ήττες, αλλά θέλουν να βάλουν τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί, καθώς θα υποδεχθούν αύριο τη Δάφνη (17:30) σε εξ’αναβολής αγώνα για την 7η αγωνιστική της Α2.
Ο Λευτέρης Κακιούσης καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης που κρύβει κινδύνους και θα πρέπει άπαντες να δώσουν το 100%. Παράλληλα, υπάρχει και η απουσία του Σπύρου Κέκελη, που ανεβάζει ακόμη περισσότερο το βαθμό δυσκολίας του αγώνα.
Ο Σωτήρης Καραποστόλου αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα, αλλά και την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα του Ηρακλή, δηλώνει: «Η Δάφνη είναι ένας δυνατός αντίπαλος και θα πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο αν θέλουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη για το νέο χρόνο. Λίγο πριν τελειώσει το πρωτάθλημα για τις Γιορτές δείξαμε κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια κι αυτό δυστυχώς φάνηκε και στο παρκέ
Έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα καθώς μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων πρέπει να δώσουμε επτά παιχνίδια. Αυτό πιστεύω ότι δε θα μας επηρεάσει καθώς τώρα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό τον καιρό. Πρέπει να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις γιατί το πρωτάθλημα της Α2 έχει δείξει πως είναι ιδιαίτερα δύσκολο και σε κάθε αγώνα πρέπει να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου».

Μαζί με τον κόσμο

Ο κόσμος του Ηρακλή έχει γεμάτο πρόγραμμα για αύριο κι εκμεταλλευόμενος την αργία θα πρέπει να στηρίξει όλα τα τμήματα του συλλόγου. Η αρχή θα γίνει από το Καυτανζόγλειο και το σημαντικό παιχνίδι με τον Πανθρακικό και στις 17:30, θα χρειαστεί να διανύσουν λίγα μόνο μέτρα για να βρεθούν στις εξέδρες του Ιβανωφείου, για να υποστηρίξουν τους παίκτες του Λευτέρη Κακιούση, που θέλουν να φτάσουν στην 9η νίκη στο πρωτάθλημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top