Για το διπλό… πρόκρισης (Χοτβόλει-Ηρακλής, 6/1, 21.15, BLUEARENA-LIVE)

Ο δρόμος της πρόκρισης στην επόμενη φάση του CEV CUP περνά από τη Βιέννη. Εκεί όπου την Τετάρτη (6/1, 21.15) ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την …

Ηρακλής

Ο δρόμος της πρόκρισης στην επόμενη φάση του CEV CUP περνά από τη Βιέννη. Εκεί όπου την Τετάρτη (6/1, 21.15) ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την Χοτβόλει με σκοπό τη νίκη, που θα του αυξήσει τις πιθανότητες να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απ ευθείας από το Αυστριακό κανάλι ΟRF SPORT PLUS και όχι τελικά από την ΕΡΤ3, παρά τις προσπάθειες της κυανόλευκης διοίκησης. 

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα η αποστολή του Γηραιού έφθασε περίπου στις 13.40 ώρα Ελλάδας στη Βιέννη και κατέλυσε σε ξενοδοχείο που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο «Μπουντοσέντερ», στο οποίο θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το θετικό για τον Φρέντι Μπρουκς είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεση του και ανεβασμένοι ψυχολογικά μετά την πρόσφατη νίκη επί του Πανελληνίου.

«Είμαστε έτοιμοι. Δουλέψαμε πολύ αυτό το διάστημα πάνω στις αδυναμίες μας ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον αυριανό αγώνα. Όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση και θα δώσουν τη μάχη τους για να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στον αγώνα με τον Πανελλήνιο η ομάδα ήταν μουδιασμένη, αλλά πιστεύω ότι αύριο θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο», δήλωσε αρχικά ο Μπρουκς για να συμπληρώσει: 

 «Η Χοτβόλει είναι μία ομάδα πολύ επικίνδυνη. Παίζει πολύ γρήγορο βόλεϊ, έχει έναν καλό αριστερόχειρα διαγώνιο και καλούς κεντρικούς. Ο ένας εκ των κεντρικών μάλιστα ο Ρίτσαρντς Νέμετς αγωνίστηκε στο παρελθόν και στον Ηρακλή. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top