Ο Δ. Πολύκαρπος παρουσιάζει το νεο Δ.Σ.

Ο Δήμος Πολύκαρπος περιμένει να παραδώσει και τυπικά στη νέα διοίκηση, ως ο άνθρωπος, που μέχρι τώρα, “έτρεχε” την διοικητική καθημερινότητα της ΠΑΕ. Από την παρουσία όλων …

Ηρακλής

Ο Δήμος Πολύκαρπος περιμένει να παραδώσει και τυπικά στη νέα διοίκηση, ως ο άνθρωπος, που μέχρι τώρα, “έτρεχε” την διοικητική καθημερινότητα της ΠΑΕ. Από την παρουσία όλων των μελών του νέου διοικητικού σχήματος στη Θεσσαλονίκη, θα εξαρτηθεί το πότε θα παρουσιάσει ο απερχόμενος αντιπρόεδρος τους νέους συμβούλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Ο Παναγιώτης Ζιάκας, ο οποίος φέρεται να αναλαμβάνει βασικό ρόλο στο νέο συμβούλιο (πιθανότατα ως αντιπρόεδρος, δηλαδή ως… “αντι-Πολύκαρπος”), βρίσκεται αυτές τις μέρες στο εξωτερικό και αν αύριο (05/01) βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, τότε – πιθανότατα – να πραγματοποιηθεί, στο περιθώριο της προπόνησης, η επίσημη παρουσίαση των νέων διοικούντων στην ομάδα από τον απερχόμενο αντιπρόεδρο.

Όσον αφορά στον ίδιο τον Δήμο Πολύκαρπο, ούτως ή αλλως θα βρεθεί αύριο (05/01) στην Μίκρα, καθώς θα αποχαιρετίσει τα στελέχη των Γραφείων της ΠΑΕ, με τα οποία είχε στενή και καθημερινή συνεργασία αυτά τα δυόμισι χρόνια της παρουσίας του στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή.  

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top