Μεγάλη προτίμηση στο “διπλό” του Λεβαδειακού

Μεγάλη προτίμηση έχει από τους παίκτες του στοιχήματος το «διπλό» του Λεβαδειακού στην Καβάλα για το παιχνίδι (5/1) μεταξύ των δύο ομάδων.Για παράδειγμα, στο «Πάμε …

Ροπαλιές

Μεγάλη προτίμηση έχει από τους παίκτες του στοιχήματος το «διπλό» του Λεβαδειακού στην Καβάλα για το παιχνίδι (5/1) μεταξύ των δύο ομάδων.

Για παράδειγμα, στο «Πάμε Στοίχημα» το διπλό, στο κουπόνι που κυκλοφόρησε έχει απόδοση 4.50. Η απόδοση αυτή όμως μειώνεται συνεχώς και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το «διπλό» δίνει 3.80! Αυτό είναι ένα δείγμα της προτίμησης που υπάρχει σε ένα παιχνίδι που η διαφορά των δύο ομάδων είναι επτά βαθμοί, βάση βαθμολογίας.

Αντίστοιχα, έχει αυξηθεί η απόδοση στον άσο της Καβάλας. Από το 1.65 που ήταν στο κουπόνι που εκδόθηκε τώρα είναι στο 1.75. Τέτοιες διαφορές στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την απόδοση του «διπλού» να μειώνεται και αυτή του άσου να αυξάνεται υπάρχουν και σε άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το μοναδικό -μέχρι αυτή τη στιγμή- παιχνίδι της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου, όπου υπάρχει διαφοροποίηση στις αποδόσεις στο κουπάνι του “Πάμε Στοίχημα”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top