Ντιέ: Μόνος, μέχρι νεωτέρας…

Ο Σερζ Ντιέ, όπως αναμενόταν, έδωσε (03/01) το “παρών” στην πρωινή προπόνηση του Καυτανζογλείου. Ο Σάββας Κωφίδης τον κάλεσε στο γραφείο του και του εξήγησε ότι …

Ηρακλής

Ο Σερζ Ντιέ, όπως αναμενόταν, έδωσε (03/01) το “παρών” στην πρωινή προπόνηση του Καυτανζογλείου. Ο Σάββας Κωφίδης τον κάλεσε στο γραφείο του και του εξήγησε ότι οι δικαιολογίες, που προβάλλει για την – άνευ αδείας – παράταση των διακοπών του δεν τον πείθουν, του επεσήμανε ότι μετά το προηγούμενο παράπτωμά του παρείχε στον παίκτη την ευκαιρία επανένταξης στην ομάδα και ότι – μέχρι νεωτέρας – θα προπονείται με ατομικό πρόγραμμα, που θα επιμελείται ο γυμναστής της ομάδας, Μπάμπης Μαυρίδης. “Δεν μου επιτρέπεις να σε εμπιστευτώ, πλέον”, τόνισε ο “κυανόλευκος” κόουτς στον Ιβοριανό.

Σειρά πήρε η συζήτηση με τον γενικό αρχηγό, Μανώλη Τουμπόγλου, ο οποίος επεσήμανε στον αφρικανό ότι είναι υποχρεωμένος, σε συνεργασία με την διοίκηση, να προχωρήσει τις διαδικασίες για νέα κλήση του σε απολογία.

Όλα αυτά, την ώρα, κατά την οποία είναι ξεκάθαρο – μετα την πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του Σάββα Κωφίδη – ότι ο Ντιέ δεν είναι, πλέον, στα πλάνα του και αναμένεται να γίνουν κινήσεις αποχώρησής του από τον Ηρακλή.  

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top