Επί τάπητος τα μεταγραφικά

Ώρα αλήθειας για τα μεταγραφικά ζητήματα του Ηρακλή, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας υποστηρίζουν ότι έχουν κατατεθεί προστάσεις σε όλους τους ποδοσφαιριστές, που ενδιαφέρουν την …

Ηρακλής

Ώρα αλήθειας για τα μεταγραφικά ζητήματα του Ηρακλή, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας υποστηρίζουν ότι έχουν κατατεθεί προστάσεις σε όλους τους ποδοσφαιριστές, που ενδιαφέρουν την “κυανόλευκη” πλευρά και περιμένουν την έναρξη της υλοποίησης των στόχων. Ήδη αύριο, Δευτέρα 04/01, ο Ηλίας Πουρσανίδης επανέρχεται στην Θεσσαλονίκη, το απόγευμα, μετά από μία σειρα ταξιδιών στο εξωτερικό, κατά την διάρκεια των γιορτών και την Τρίτη 05/01 θα έχει καθοριστική σύσκεψη με τον Σάββα Κωφίδη, προκειμένου να προκύψουν τελικές αποφάσεις γύρω από το θέμα.

Το ζητούμενο είναι κρίσιμο, καθώς η ομάδα εμφανέστατα νοσεί αγωνιστικά και θα πρέπει να ενισχυθεί σε απόλυτα ουσιαστικό επίπεδο, με παίκτες, που, αφενός μεν θα προσφέρουν άμεσα, αφετέρου δε, θα είναι ικανοί να της αλλάξουν, με την παρουσία τους, αγωνιστικό επίπεδο. Η συνάντηση προπονητή και διευθυντή ποδοσφαίρου αναμένεται να φέρει και τις πρώτες μεταγραφικές εξελίξεις μεταξύ τέλους της εβδομάδας, που αρχίζει και αρχών της επόμενης.

Σχετικά Άρθρα

Για μία ακόμη φορά, εισροή υδάτων στον υπόγειο χώρο της Μίκρας…

Ποδόσφαιρο

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Back to Top