Ο Σάββας αποφασίζει για Ντιέ

Ο Σερζ Ντιέ αναμένεται κάποια στιγμή απόψε (02/01) στη Θεσσαλονίκη, με βάση τις δικές του αποφάσεις σχετικά με το πότε θα έπρεπε να επιστρέψει στις …

Ηρακλής

Ο Σερζ Ντιέ αναμένεται κάποια στιγμή απόψε (02/01) στη Θεσσαλονίκη, με βάση τις δικές του αποφάσεις σχετικά με το πότε θα έπρεπε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την ομάδα. Άλλωστε είχε υποστηρίξει ότι ο συμπατριώτης του γιατρός, που τον εξέτασε, γνωμάτευσε ότι θα έπρεπε να κάνει και Πρωτοχρονιά στην πατρίδα του και μετά, έχοντας αναρρώσει, θα μπορούσε να παρει τον δρόμο της επιστροφής.

Στον Ηρακλή, πλέον, βλέπουν στον Ιβοριανό τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση, καθώς, σύμφωνα και με τις πρόσφατες ξεκάθαρες τοποθετήσεις του Σάββα Κωφίδη, η τεχνική ηγεσία δεν τον υπολογίζει και δεν επιθυμεί τη συνέχεια της παρουσίας του στην ομάδα, λόγω επαναλαμβανόμενα παραπτωματικής συμπεριφοράς. Το αν ο Έλληνας κόουτς δεχθεί από αύριο (03/01) τον παίκτη στις ομαδικές προπονήσεις, αφορά αποκλειστικά και μόνο σε απόφαση του ίδιου του Σάββα Κωφίδη, την ώρα, που το – ανύπαρκτο – μέλλον του Ντιέ στον Ηρακλή είναι προδιαγεγραμμένο. 

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top