Καλή χρονιά, με υγεία-Οι ευχές να πιάνουν τόπο

Τέτοιες μέρες όλος ο κόσμος αισθάνεται την εσωτερική ανάγκη να ευχηθεί. Να ευχηθεί για το καλό του νέου χρόνου. Το 2010 εισβάλλει στην καθημερινότητά μας …

Επικαιρότητα

Τέτοιες μέρες όλος ο κόσμος αισθάνεται την εσωτερική ανάγκη να ευχηθεί. Να ευχηθεί για το καλό του νέου χρόνου. Το 2010 εισβάλλει στην καθημερινότητά μας και όλοι επιχειρούμε να “ξορκίσουμε” τις προθέσεις του και ο,τι αυτό κουβαλά με ευχές. Η BLUEARENA δεν θα αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα και μοιράζει ευχές μέσω των συντελεστών της γνήσιας “κυανόλευκης” ηλεκτρονικής εφηαμερίδας, που με τόση αγάπη περιβάλλετε όλοι εσείς από την πρώτη στιγμή και σας ευχαριστούμε από βάθος ψυχής για αυτό. Οι ευχές μας λοιπόν…

«Η νέα χρονιά να είναι μια καλή χρονιά με  υγεία και ευτυχία για όλο τον κόσμο. Και μια επιπλέον ευχή για τους φίλους του Ηρακλή. Η χρονιά που έρχεται να φέρει την επιτυχία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου και στην ΠΑΕ την διοίκηση που χρειάζεται».


ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΙΣΟΥΛΗΣ


«Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους του Ηρακλή με υγεία πάνω από όλα γιατί χωρίς αυτήν δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ο καθένας από τους αναγνώστες μας να είναι γερός, να πετύχει αυτά που έχει βάλει στόχο και να μην σταματά να κυνηγά τα όνειρα του. Γνωρίζω ότι πολλά από τα όνειρα σας αφορούν και τον Ηρακλή, που τα τελευταία χρόνια σας έχει πικράνει και δικαιολογημένα παραμένετε ανήσυχοι, όπως και εμείς από την πλευρά μας. Εύχομαι λοιπόν το 2010 να φέρει ηρεμία στο σύλλογο και ανθρώπους που θα μπορέσουν πραγματικά να αλλάξουν σελίδα σε όλα τα επίπεδα. Όχι στα λόγια, αλλά με έργα. Αληθινά έργα. Δύο λέξεις δεν αντέχει να ακούει πλέον ο κόσμος του Ηρακλή: υπομονή και μετριότητα. Εύχομαι λοιπόν αυτές οι δύο λέξεις να εξαφανιστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται και στις θέσεις τους να μπουν άλλες. Ποιες; Αλήθεια, ειλικρίνεια, προσπάθεια, διεκδίκηση, συμμετοχή, αποφασιστικότητα, ζήλος, τόλμη, τίτλος, διάκριση, δίψα, στόχος. Για έναν Ηρακλή διαφορετικό που θα μπορέσει να ξεφύγει από τη μιζέρια. Για έναν Ηρακλή που θα μπορέσει να σκορπίσει χαμόγελα και όχι… ηρεμιστικά. Ας είναι το 2010 αυτός ο Ηρακλής, σε όσα περισσότερα αθλήματα γίνεται. Χρόνια πολλά σε όλους…».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΥΚΗΣ


«Τετριμμένα τα των ευχών, τέτοιες μέρες, τις οποίες ο λαός μας – χαριτωμένα – αποκαλεί ‘χρονιάρες’. Το πολυτιμότερο – μακράν όλων – στην εποχή μας, η Υγεία. Και μόνο με αυτό, μπορεί κανείς να πορευθεί, σε όλα τα επίπεδα. Έχει την δυνατότητα να το κάνει, τουλάχιστον. Και, επειδή, μου αρέσει το… σλόγκαν ‘οι επιβαίνοντες στον Τιτανικό ήταν υγιείς’, ναι, λοιπόν, να έχουμε και τύχη ή να μην έχουμε ατυχίες. Να είμαστε – εν ολίγοις – ευτυχείς. Κάνουμε τη.. σούμα και λέμε: Υγεία και Ευτυχία, τίποτε άλλο… Όσο για τον Ηρακλή μας, ακριβώς η ίδια ευχή. Μέσα στο 2010 να καταστεί – επιτέλους – απολύτως (και σε όλα τα επίπεδα) Υγιής και Ευτυχής. Χρειάζεται κάτι περισσότερο; Αυτά τα δύο προσφέρουν το απόλυτο…».


VAN HELSING


«Το υπέρτατο αγαθό είναι η Υγεία, ασχέτως αν το λησμονούμε όταν την έχουμε. Γι’ αυτό λοιπόν υγεία σε όλο τον κόσμο. Αν την έχουμε, όλα τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εμάς για να τα πετύχουμε. Για τον Ηρακλή, η νέα χρονιά να φέρει ανθρώπους στις ηγεσίες των τμημάτων που θα έχουν την διάθεση και την ικανότητα να οδηγήσουν τον σύλλογο εκεί που τον ονειρεύονται χιλιάδες κόσμου και όλοι οι υπόλοιποι που κινούνται γύρω από την ομάδα, να αντιληφθούν ποιος είναι ο πραγματικός τους ρόλος και να λειτουργούν με γνώμονα μόνο το συμφέρον του Ηρακλή».


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ


«Εύχομαι το 2010 να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα, αυτά που κάναμε τόσο το 2009, όσο και τα προηγούμενα χρόνια και δυστυχώς δεν τα είδαμε να υλοποιούνται. Πάνω απ’ όλα να έχουμε την υγεία μας, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να τα ζήσουμε. Καλή χρόνια σε όλους εσάς και τις οικογένειες σας».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΙΑΡΗΣ


“To σημαντικότερο αγαθό για τον κάθε ένα από εμάς είναι η υγεία και η πρώτη ευχή προς όλους είναι στη διάρκεια του 2010 να είναι υγιείς. Όσο για την ‘κυανόλευκη’ ευχή ενόψει της νέας χρονιάς… Αυτή αφορά την ενότητα. Αν στη διάρκεια του 2010 ο κόσμος του Ηρακλή πορευτεί ενωμένος τότε όλα θα πάνε καλύτερα”.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ


Ζητάμε και κάνουμε ευχές. Ας είναι από καρδιάς. Ας είναι ειλικρινείς. Υγεία πάνω από όλα. Στα σπορ, σε εποχές άκρατης εμπορευματοποίησης ας ψάχνουμε πάντα να αναζητάμε τη χαρά του αθλήματος και το ιδεώδες. Να κρατάμε την αγνότητα κι ας είναι, πολλές φορές, μικρών δόσεων, με ψήγματα. Το 2009 στο ποδόσφαιρο του Ηρακλή πρόσθεσε άλλη μία σεζόν αγωνιστικής μετριότητας και δεν άφησε πολλές στιγμές για να κρατήσουμε. Αυτή τη στιγμή, κι ενώ έχουμε μπει στο 2010, υπάρχει ένταση σε όλα τα επίπεδα και είναι καθήκον και υποχρέωση όλων όσοι σχετίζονται με τον οποιονδήποτε τρόπο με την ομάδα να αφουγκραστούν τα μηνύματα της εποχής και να ξαναδώσουν στον Ηρακλή τη χαμένη του αίγλη“.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣ


«Το 2009 σίγουρα δεν θα μείνει στις μνήμες των Ηρακλειδέων. Ήταν μία κακή χρονιά για τον σύλλογο και στα τρία δημοφιλή αθλήματα. Στο ποδόσφαιρο η σωτηρία για ακόμα μία περίοδο ήρθε στο τέλος και εκτός αυτού βλέπουμε ότι και φέτος είμαστε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο ίδιο έργο θεατές. Στο μπάσκετ πέρσι ο στόχος της ανόδου χάθηκε πολύ νωρίς αλλά το ξεκίνημα της φετινής περιόδου είναι εντελώς διαφορετικό με την ομάδα να δείχνει ικανή για την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Στο βόλεϊ η ομάδα μπορεί να έφτασε στο τελικό της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Ελπίζω και εύχομαι από καρδιάς το 2010 να φέρει μόνο επιτυχίες και χαρές σε όλα τα τμήματα του Ηρακλή. Όσον αφορά σε προσωπικό επίπεδο, υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ


«Τα 00’s έφυγαν και περνάμε στα 10’s.Εύχομαι όλες οι ευτυχισμένες στιγμές αυτής της δεκαετίας να είναι πολύ λιγότερες από αυτές που θα φέρει το 2010 και το 2009 που φεύγει να πάρει μαζί του όλες τις δυσκολίες και τα βάρη μαζί του αφήνοντας για το 2010 μόνο υγεία, χαρά τύχη και επιτυχίες»


ΧΑΡΑ ΣΥΝΔΙΚΙΩΤΟΥ


 


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top