Πυρά Κορκόβελου κατά Ρέμου

Από την… παρέα, όπως την είχε χαρακτηρίσει ο Ρέμος, που το καλοκαίρι του 2007 ανέλαβαν τις τύχες του Ηρακλή, ο μοναδικός που έδωσε το παρών …

Ηρακλής

Από την… παρέα, όπως την είχε χαρακτηρίσει ο Ρέμος, που το καλοκαίρι του 2007 ανέλαβαν τις τύχες του Ηρακλή, ο μοναδικός που έδωσε το παρών στη συνέλευση, ήταν ο Φώτης Κορκόβελος. Λίγο μετά την έναρξη της διαδικασίας, πήρε το λόγο και σχολίασε φανερά εκνευρισμένος την απουσία του Ρέμου.

«Είναι απαράδεκτο να μην είναι εδώ ο Ρέμος, σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή για την ομάδα και την ΠΑΕ. Νομικά είναι καλυμμένος, διότι υπάρχει εκπροσώπηση. Το θέμα είναι ηθικό. Απουσιάζει προκλητικά, ενώ υπάρχουν τόσο σοβαρά ζητήματα», ενώ στη συνέχεια εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις κινήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα. «Διαβάζω ότι συζητάει για την παραχώρηση μετοχών και ότι κάποια χρήματα που έβαλε ο κ. Μυτιληναίος θα κεφαλαιοποιηθούν στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Εμείς που βάλαμε πριν από 2,5 χρόνια περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ συνολικά, τι θα γίνουμε. Θα τα πάρουμε πίσω τα χρήματα ή ο μόνος που θα πάρει χρήματα θα είναι ο κ. Ρέμος; Γιατί τότε οι μετοχές της ΠΑΕ είχαν μηδενική αξία και ουσιαστικά μπήκε ένα κεφάλαιο ενός εκατομμυρίου ευρώ από κάποιους ανθρώπους. Τι θα γίνει με μένα και τους υπόλοιπους που βάλαμε χρήματα για τον Ηρακλή;». Η απάντηση του Δήμου Πολύκαρπου, ήταν λακωνική: «Περιμένετε να δείτε αν θα πάρει χρήματα ο κ. Ρέμος» και δευτερόλεπτα αργότερα ο Κορκόβελος αποχώρησε από την αίθουσα.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top