Ο Κλέιτον προτιμάει το εξωτερικό

Δεν προχωράει το θέμα Κλέιτον. Για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή αποτελεί προτεραιότητα να βρει ομάδα στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι να στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους. Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Κώστας …

Διάφορα

Δεν προχωράει το θέμα Κλέιτον. Για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή αποτελεί προτεραιότητα να βρει ομάδα στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι να στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους. Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Κώστας Μπότος μίλησε σήμερα (31/12) στο «Αθλητικό Metropolis» για το θέμα.

«Ευχαριστούμε πολύ τον Ηρακλή, είναι τιμή μας το ενδιαφέρον που έδειξε όμως δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή πρόθεση του Κλέιτον να έρθει στον Ηρακλή. Γενικότερα έχω ξαναπεί ότι ο Κλέιτον δεν θα πάει σε άλλη ελληνική ομάδα. Μόνο στον Ολυμπιακό ή σε ομάδα του εξωτερικού». Ο κ. Μπότος ξεκαθάρισε βέβαια ότι: «δεν υπάρχει καμία πρόταση από τον Ολυμπιακό», ενώ επισήμανε πως: «Μίλησα χθες το βράδυ με τον Ηλία Πουρσανίδη και τον ενημέρωσα για τις προθέσεις μας. Δεν θέλουμε να κοροϊδεύουμε τον Ηρακλή και να συντηρούμε το θέμα. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο Σάββα Κωφίδη που είναι ένας πολύ καλός προπονητής και μακάρι να σώσει την ομάδα του Ηρακλή. Μακάρι επίσης να λυθούν και όλα τα προβλήματα της ομάδας. Την ίδια στάση είχαμε κρατήσει και το καλοκαίρι όταν είχε ζητήσει τον παίκτη η Λάρισα». Ο Κώστας Μπότος είπε για τον παραγκωνισμό του παίκτη στην ομάδα του Παναθηναϊκού ότι: «Κάποια στιγμή πρέπει να πούμε την αλήθεια όμως θα το κάνουμε μετά τον Ιούνιο. Πάντως δεν έχει λογικά να «καθαρίζεται» έτσι ένας τόσο καλός παίκτης. Ασφαλώς και δεν είναι θέμα του Νιόπλια. Ο άνθρωπος τώρα ήρθε στην ομάδα και είναι και πολύ οργανωτικός και φιλόδοξος. Από αλλού είναι το θέμα». Σε ότι αφορά το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης, ο μάνατζερ του Κλέιτον είπε: «Πραγματικά υπάρχει ένα σοβαρό ενδιαφέρον της Ανόρθωσης, όμως αυτή την στιγμή δεν έχει καταλήξει ακόμη ο Κλέιτον. Υπάρχουν προτάσεις από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες αλλά και από το Ντουμπάι».

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top