Καμπανάκι κινδύνου από τον Ηλία Στοφορόπουλο

Ο Ηλίας Στοφορόπουλος μίλησε για διοικητική ανυπαρξία και τόνισε ότι αν δεν αλλάξει άμεσα κάτι στην ομάδα, ο Ηρακλής βρίσκεται με τα δύο πόδια στη …

Ηρακλής

Ο Ηλίας Στοφορόπουλος μίλησε για διοικητική ανυπαρξία και τόνισε ότι αν δεν αλλάξει άμεσα κάτι στην ομάδα, ο Ηρακλής βρίσκεται με τα δύο πόδια στη Β’ εθνική. «Υπάρχει διοικητική ανυπαρξία και είναι φανερό σε όλους. Ζητήσατε τη συνδρομή ανθρώπων από την οικογένεια του Ηρακλή και σας την αρνήθηκαν; Αν συνέβη αυτό, κατονομάστε τους. Μαθαίνω ότι σκοπεύετε να βάλετε στο συμβούλιο κάποιους ανθρώπους ουρανοκατέβατους. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Κινδυνεύουμε να πέσουμε στη Β’ εθνική. Αυτή τη στιγμή είμαστε με τα δύο πόδια στη Β’. Ο ίδιος άνθρωπος που έκανε και το καλοκαίρι μεταγραφές, θα κάνει και τώρα».


Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Ρήγας Ελευθερόπουλος (μέλος του Ερασιτέχνη και μικρομέτοχος). «Η κατάσταση είναι τραγελαφική. Πολύ φοβάμαι ότι αυτοί που θα μπουν στο νέο συμβούλιο δεν θα έχουν σχέση με τον Ηρακλή. Εσείς ευθύνεστε για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Έχετε διώξει όλους τους ανθρώπους και διαπιστώνω ότι καταφέρεστε και εναντίον των οπαδών».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top