Και το όνομα αυτού… Ερέζ Λαντάνι

Ο Αντώνης Ρέμος, μέσω γραπτής του δήλωσης, αποκάλυψε την ταυτότητα του ανθρώπου που αναμένεται εντός Ιανουαρίου να αποκτήσει τις μισές του μετοχές. Ονομάζεται Ερέζ Λαντάνι, …

Ηρακλής

Ο Αντώνης Ρέμος, μέσω γραπτής του δήλωσης, αποκάλυψε την ταυτότητα του ανθρώπου που αναμένεται εντός Ιανουαρίου να αποκτήσει τις μισές του μετοχές. Ονομάζεται Ερέζ Λαντάνι, είναι Ισραηλινός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο Βέλγιο και έχει στην κατοχή του μετοχές από διάφορες εταιρίες, οι οποίες δεν έχουν παρόμοιο αντικείμενο εργασιών.


Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και το μόνο που απομένει είναι να υλοποιηθούν από την πλευρά του Λαντάνι, όσα αναφέρονται στο ιδιωτικό συμφωνητικό που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο πλευρών. Σύμφωνα με αυτό, μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα πρέπει να καταβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό.

Εφόσον συμβεί αυτό, τότε αυτομάτως θα αποκτήσει τις μισές μετοχές του Ρέμου και στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ θα μπει ο ίδιος και δύο «άνθρωποί» του, ασκώντας συνδιοίκηση με τον Ρέμο. Στο εύλογο ερώτημα που είχαν άπαντες για το τι θα γίνει μέχρι τότε, δεδομένου ότι η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές, ο Πολύκαρπος μετέφερε τη δέσμευση του Ρέμου ότι η ομάδα θα ενισχυθεί, ανεξαρτήτως των συζητήσεων με τον Λαντάνι.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top