«Τελείωσε» τον Ντιέ

Ο Σερζ Ντιέ έθεσε με την συμπεριφορά του εαυτόν εκτός ομάδας και ο Σάββας Κωφίδης του δείχνει την πόρτα της εξόδου. Ο τεχνικός του Ηρακλή …

Ηρακλής

Ο Σερζ Ντιέ έθεσε με την συμπεριφορά του εαυτόν εκτός ομάδας και ο Σάββας Κωφίδης του δείχνει την πόρτα της εξόδου. Ο τεχνικός του Ηρακλή δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του, όταν του τέθηκε το ερώτημα για την απουσία του Σερζ Ντιέ από τις προπονήσεις.


«Ο Ντιέ δεν παρουσιάστηκε στην καθορισμένη ημερομηνία επιστροφής μετά τις διακοπές, αδικαιολόγητα. Με την προηγούμενη συμπεριφορά του (επεισόδιο με τον Ντίκα) είχε θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας για ένα μικρό διάστημα. Προσπαθήσαμε να τον εντάξουμε πάλι στην ομάδα και τώρα με την συμπεριφορά του αυτή θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι στην «μαύρη λίστα» του Ιανουαρίου περιλαμβάνεται ο Ιβοριανός.


Για τα πειθαρχικά παραπτώματα των τελευταίων δύο ετών, ο Κωφίδης ήταν απόλυτος: «Αυτό το πρόβλημα θα το λύσουμε. Αυτοί οι οποίοι θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα βγάζοντας το εγώ τους και προσφέροντας το εμείς, αυτοί θα είναι στην ομάδα. Θέλουμε παίκτες με τέτοια νοοτροπία».

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top