«Να βρούμε τη χαμένη μας αίγλη»

Εν αναμονή των διοικητικών εξελίξεων βρίσκεται ολόκληρος ο Ηρακλής. Ο Σάββας Κωφίδης ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά όχι τραγική όπως ίσως παρουσιάζεται και …

Ηρακλής

Εν αναμονή των διοικητικών εξελίξεων βρίσκεται ολόκληρος ο Ηρακλής. Ο Σάββας Κωφίδης ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά όχι τραγική όπως ίσως παρουσιάζεται και τόνισε ότι ίσως προκύψουν θετικές εξελίξεις στην αυριανή (31/12) γενική συνέλευση της ΠΑΕ.

«Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι αύριο δεν θα υπάρχει κάτι σίγουρο και πιο αισιόδοξο. Αύριο θα γίνει η συνέλευση και ίσως μάθουμε ότι τα πράγματα αλλάζουν και είναι πιο αισιόδοξα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αντιλαμβάνομαι πως είναι μία δύσκολη κατάσταση και όλοι θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα. Δεν είναι όμως και τραγικά τα πράγματα. Εμένα με στεναχωρεί πολύ ότι τα τελευταία χρόνια ο Ηρακλής είναι σε μία τέτοια κατάσταση. Θέλω κι εύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα ώστε να βρει και πάλι ο Ηρακλής την χαμένη του αίγλη. Να αλλάξουν διοικητικά και αγωνιστικά τα πράγματα. Αν αλλάξουν στα διοικητικά, μετά βήμα-βήμα θα αλλάξουν και στο αγωνιστικό. Εγώ θέλω να ευχαριστιέται ο κόσμος του Ηρακλή αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος το ποδόσφαιρο που θα παίζει η ομάδα».


Σε ερώτηση για την παρουσία του Αντώνη Ρέμου, ανέφερε: ««Εγώ αυτό που αισθάνομαι και θα πω για την πρόθεση του Αντώνη Ρέμου, είναι ότι θέλει να βοηθήσει. Αν έγιναν πράγματα που δεν βγήκαν, είναι άλλο ζήτημα και πρέπει να ψάξουμε τις αιτίες. Δεν θα το λύσουμε όμως εδώ. Είναι άδικη όμως η σύγκριση με τους προηγούμενους που πέρασαν από την ΠΑΕ, όπως και η σκληρή κριτική που γίνεται στο πρόσωπό του».


Για το κατά πόσο επηρεάζεται το αγωνιστικό κομμάτι απο τις διοικητικές εξελίξεις, ο Κωφίδης είπε: «Αν θα μείνει έτσι η κατάσταση, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν για να καλυτερέψουν τα πράγματα. Οφείλουμε να αγωνιστούμε. Ξεχνάμε μέσα στο γήπεδο οτιδήποτε. Τα αφήνουμε στην άκρη όλα αυτά».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top