Μικρές αγγελίες στην BLUEARENA

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, λάβαμε αρκετά μηνύματα αναγνωστών, τα οποία εξέφραζαν την επιθυμία να προσθέσουμε στην ιστοσελίδα μία κατηγορία με μικρές αγγελίες. Να έχει τη …

Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, λάβαμε αρκετά μηνύματα αναγνωστών, τα οποία εξέφραζαν την επιθυμία να προσθέσουμε στην ιστοσελίδα μία κατηγορία με μικρές αγγελίες. Να έχει τη δυνατότητα ο φίλος του Ηρακλή και όχι μόνο, να στέλνει μία αγγελία, την οποία θα μπορεί να διαβάσει ο οποιοσδήποτε 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.


Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην δεξιά στήλη, έχει προστεθεί το σχετικό banner, το οποίο πατώντας το, μπορείτε να μπείτε στην κατηγορία «ΑΓΓΕΛΙΕΣ» και να αναζητήσετε ότι ακριβώς ψάχνετε.


Όσοι θέλετε να καταχωρήσετε μία προσωπική αγγελία, δεν έχετε παρά να στείλετε sms στο 19599, γράφοντας αρχικά τη λέξη ΑΓΓΕΛΙΑ με κεφαλαίους ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες (AGGELIA ή AGELIA) και στη συνέχεια την αγγελία σας, η οποία θα φιλοξενηθεί αυτούσια στην ιστοσελίδα. Γι’ αυτό το λόγο, θα ήταν προτιμότερο ολόκληρο το μήνυμα να σταλεί με ελληνικούς χαρακτήρες.


Το κόστος κάθε μηνύματος ανέρχεται στα 0,30 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top