«Θα συνεχίσω με πάθος»

Αποφασισμένος να προσφέρει όσο χρειαστεί ως πρώτος προπονητής εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το διπλό επί του Πανελληνίου ο Φρέντι Μπρουκς. Ο τεχνικός του Ηρακλή …

Ηρακλής

Αποφασισμένος να προσφέρει όσο χρειαστεί ως πρώτος προπονητής εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το διπλό επί του Πανελληνίου ο Φρέντι Μπρουκς. Ο τεχνικός του Ηρακλή μίλησε για τον ίδιο, την απομάκρυνση του Χάρι Μπρόκινγκ αλλά και την επανεμφάνιση του Αντρέι Κράβαρικ.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάθε αλλαγή βοηθά στην ψυχολογία, σε κάθε ομάδα. Θέλαμε πολύ τη νίκη και το καλό είναι ότι ξεπεράσαμε το αρχικό άγχος που είχαμε. Κάναμε την τακτική μας και μας βγήκε. Δεν ξέρω αν ο Ηρακλής πάρει άλλο προπονητή. Σε κάθε ευκαιρία που θα μου δίνει η ομάδα εγώ θα δίνω το λίγο ή το πολύ που ξέρω αλλά και πάθος. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον Κράβαρικ, κάθε προπονητής έχει το δικό του βιβλίο. Ο Κανέλλος πήγαινε πολύ καλά, αλλά δεν είχε πρόβλημα ο προηγούμενος προπονητής με τον Κράβαρικ. Ο Αντρέα πάντως πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερο».

Σχετικά Άρθρα

Oλόκληρος ο τελικός της Δραπετσώνας και η κατάκτηση του τίτλου! (vid)

Βόλει

Back to Top