«Θέλω να πάω κάπου για να παίξω μπάλα»

Ο Σίλβα Κλέιτον μίλησε στο sport.gr και δεν έκρυψε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από την …

Διάφορα

Ο Σίλβα Κλέιτον μίλησε στο sport.gr και δεν έκρυψε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία.


“Δεν μου έχουν πει τίποτα από τον Παναθηναϊκό για το μέλλον μου. Κάνω προπονήσεις με την ομάδα και απλά περιμένω να δω τι θα γίνει με την περίπτωσή μου. Με έχουν προσεγγίσει κάποιες ομάδες, αλλά δεν θέλω να πω ονόματα, αφού δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό. Υπάρχουν προτάσεις και από ομάδες στην Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, ωστόσο δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω. Αυτό που θέλω εγώ είναι να παίξω ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι δεν αγωνίζομαι, με έχει επηρεάσει και ψυχολογικά. Καταλαβαίνεις ότι περνάω μια δύσκολη περίοδο”.


Σε ερώτηση αν έχει κάποια προτίμηση από τις ομάδες που του έχουν κάνει πρόταση, ήταν λακωνικός, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αν συνεχίζουν να μην τον υπολογίζουν. “Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμα εγώ πού θέλω να πάω ή αν θα μείνω στον Παναθηναϊκό. Πάντως, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε προτιμώ να φύγω. Να πάω κάπου να παίξω μπάλα. Αυτό μου έχει λείψει περισσότερο απ` όλα”.


Ο Βραζιλιάνος μέσος αποκάλυψε επίσης ότι τη δεδομένη στιγμή η επικοινωνία τόσο με τον προπονητή του, όσο και με τους ανθρώπους της διοίκησης δεν είναι και η καλύτερη… “Οχι, δεν έχω μιλήσει με τον κύριο Νιόπλια για το θέμα. Καθόλου! Ούτε από τη διοίκηση μού έχουν πει κάτι. Ο,τι μαθαίνω, το μαθαίνω από τον μάνατζέρ μου και τις εφημερίδες. Περιμένω…”.

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top