Απέσυρε το ενδιαφέρον για Αμπουμπακάρι

Ο Ηρακλής απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έκανε δεκτή ούτε τη νέα πρόταση των κυανόλευκων, που αφορούσε τον δανεισμό …

Ηρακλής

Ο Ηρακλής απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έκανε δεκτή ούτε τη νέα πρόταση των κυανόλευκων, που αφορούσε τον δανεισμό του Γκανέζου μέσου για τους επόμενους 18 μήνες. Θυμίζουμε ότι δύο ημέρες νωρίτερα, απορρίφθηκε η πρόταση για αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Ο Ηρακλής δεν ασχολείται πλέον με τη συγκεκριμένη περίπτωση και στρέφει το ενδιαφέρον του προς άλλη κατεύθυνση.


Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Κωφίδης είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον για τους Αμπουμπακάρι και Κλέιτον, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει πρόβλημα αν αποκτηθούν με τη μορφή του δανεισμού. «Είναι δύο παίκτες που μας ενδιαφέρουν και τους θέλω στην ομάδα», απάντησε ο Έλληνας τεχνικός σε σχετική ερώτηση και συμπλήρωσε: «Ακόμη δεν γνωρίζουμε με ποια μορφή θα έρθουν, αν έρθουν οι συγκεκριμένοι παίκτες. Εμένα δεν με ενοχλεί να έρθουν ακόμη και δανεικοί. Με ενδιαφέρει να έρθουν παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα. Οι δανεισμοί παικτών είναι κάτι που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, σε όλα τα πρωταθλήματα και δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό».


Στο ξεκίνημα της συνέντευξης τύπου, ο Κωφίδης θέλησε να ευχηθεί ενόψει της νέας χρονιάς. «Πρώτα απ΄ όλα να ευχηθώ στον κόσμο Χρόνια Πολλά και να έχει την υγεία του. Να έχει όλος ο κόσμος δύναμη και να αντιστέκεται σε ότι ευτιλίζει την ανθρώπινη υπόσταση. Ποδοσφαιρικά εύχομαι να μειωθεί ο φανατισμός και η βία στο γήπεδο. Να υπάρχει περισσότερη χαρά και διασκέδαση για το ποδόσφαιρο που θα βλέπουνε».


Επιχειρώντας μία ανασκόπηση του πρώτου γύρου, υποστήριξε: «Η εικόνα της ομάδας σε όλο τον πρώτο γύρο δεν ήταν αυτή που περιμέναμε και θέλαμε. Ο κόσμος δεν ευχαριστήθηκε από το θέαμα που είδε. Αγωνιστικά υπήρχαν προβλήματα από την αρχή της σεζόν. Στο πρώτο μισό υπήρχε πρόβλημα αμυντικά αλλά και επιθετικά. Στο δεύτερο μισό συνεχίστηκε η κακή αμυντική λειτουργία όμως είχαμε περισσότερο καλή επιθετική λειτουργία. Στα περισσότερα παιχνίδια σκοράραμε. Πρέπει να βρεθεί ισορροπία για να λειτουργούμε και επιθετικά και αμυντικά καλύτερα».


Τέλος, για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, τόνισε: «Πρέπει να σκεφτούμε ότι την στιγμή αυτή η ομάδα είναι χαμηλά βαθμολογικά και πρέπει να αγωνιστούμε για να την βγάλουμε από την θέση αυτή, έτσι δεν μπορούμε να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Προσωπικά έχω καλή εικόνα για τον Πανθρακικό, ανεξάρτητα αν δεν πήρε τα αποτελέσματα και βρίσκεται στη θέση αυτή»

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top