Φούφουλας: “Συγγνώμη”…

Απολογήθηκε σήμερα (29/12), στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα, ο Κώστας Φούφουλας, ενώπιον του αντιπροέδρου, Δήμου Πολύκαρπου και του γενικού αρχηγού, Μανώλη Τουμπόγλου. Ο παίκτης …

Ηρακλής

Απολογήθηκε σήμερα (29/12), στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα, ο Κώστας Φούφουλας, ενώπιον του αντιπροέδρου, Δήμου Πολύκαρπου και του γενικού αρχηγού, Μανώλη Τουμπόγλου.


Ο παίκτης – για το γνωστό θέμα της… πρόωρης συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό Βόλου – υποστήριξε ότι είναι ένα ξεκάθαρο λάθος του και ζήτησε συγγνώμη. «Είναι σαφές ότι δεν είμαι στα πλάνα του προπονητή μου και ήρθα σε επαφή με τον Ολυμπιακό Βόλου. Σε καμία περίπτωση δεν υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο, αλλά η όλη ενέργειά μου ήταν ένα λάθος, για το οποίο οφείλω να ζητήσω συγγνώμη», ισχυρίστηκε ο ποδοσφαιριστής.

«Άπαντες οφείλουν να αντιληφθούν ότι πάνω από όλους και όλα είναι η ομάδα. Ήταν άκρως αντιεπαγγελματικός ο τρόπος, με τον οποίο ενήργησες, έχοντας ενεργό συμβόλαιο με τον Ηρακλή. Η διαδικασία της απολογίας είναι μια εξαιρετικά σοβαρή διαδικασία και η διοίκηση θα λάβει την απόφασή της για την πράξη σου. Σε καμία περίπτωση δεν σου επιτρέπεται να βάζεις τον εαυτό σου πάνω και πέρα από την ομάδα», επεσήμανε από την πλευρά του ο Δήμος Πολύκαρπος, απευθυνόμενος στον Φούφουλα.


Όσο για την απόφαση της διοίκησης για το παράπτωμα του ποδοσφαιριστή, αυτή θα ληφθεί και θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top