«Ο Μπρόκινγκ απέτυχε 100%»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, με αφορμή την απομάκρυνση του Χάρι Μπρόκινγκ από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή. Ο έφορος των …

Ηρακλής

Για όλους και για όλα μίλησε ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, με αφορμή την απομάκρυνση του Χάρι Μπρόκινγκ από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή. Ο έφορος των ακαδημιών και της γυναικείας ομάδας των κυανόλευκων έδωσε μεγάλη συνέντευξη στο www.liberovolley11.blogspot.com, την οποία και σας παραθέτουμε αυτούσια:

-Το “ξέσπασμα” του Μπερμπέρογλου μετά την ήττα ντροπής στη Μίκρα είχε αποδέκτες;
«Αποδέκτες ήταν ο προπονητής και όσοι μπορούν να παίξουν ρόλο στην αναδιοργάνωση του βόλεϊ».

-Η διοίκηση του ΓΣ είναι ικανοποιημένη από τη διοίκηση που διόρισε στο ΤΑΠ;
«Δεν θεωρώ υπεύθυνους την διοίκηση αυτή την στιγμή».

-Ακούγεται στους κύκλους των φιλάθλων ότι μόνο ο Μπερμπέρογλου μπορεί να επαναφέρει τις ισορροπίες στον Ηρακλή και η ομάδα να έχει στόχους.Είναι έτοιμος ο Βαγγέλης να σηκώσει το βαρύ φορτίο;
«Ο Μπερμπερογλου είναι ο στρατιώτης που ανά πάσα στιγμή θα θυσιαστεί για το μεγαλείο της ομάδος.Χρειάζονται όμως και συνεργάτες που έχουν όραμα γι’ αυτή την ομάδα».

-Η ομάδα βλέπουμε όλοι ότι έχει κενά και δεν έχει συνοχή σ΄ολόκληρο το παιχνίδι. Μήπως απέτυχε ο Μπρόκινγκ;
«Ο Μπροκινγκ απέτυχε 100%. Ο Ηρακλής είναι καλύτερη ομάδα από αυτό που παίζει αυτή τη στιγμή και θα το δείξει στη συνέχεια».

-Αν γίνει αλλαγή προπονητή είστε υπέρ της λύσης Γκουλινέλι ή Λεώνη;
«Ο Ηρακλής χρειάζεται προπονητή που να μπορεί να μπει στο γήπεδο και δώσει ώρες δουλειάς γιατί αυτή η ομάδα είναι νέα με νεαρούς αθλητές. Ο Γκουλινελι μπορεί να την δουλέψει όμως είναι δύσκολο να δεχθεί αυτή την εποχή. Ο Λεώνης έχει την εμπειρία δύσκολων καταστάσεων όμως δεν είναι προπονητής που θα έπαιζε τον ρόλο του πυροσβέστη».

-Ο Ηρακλής θα ικανοποιηθεί και φέτος με την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα;
«Δέχομαι να είμαι 4ος όταν οι 3 μπροστά μου είναι καλύτεροι. Δεν δέχομαι με τίποτα να είμαι 4ος γιατί δεν υπάρχει 5ος».

-Υπάρχουν δυνατότητες η ομάδα να κατακτήσει το κύπελλο και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
«Παρά πολλές υπό προϋποθέσεις».


 -Αν μείνει ο Ηρακλής και δεύτερη χρονιά εκτός της μεγάλης διοργάνωσης τι άλλα προβλήματα μπορούν να προκύψουν ; (οικονομικά,άρνησης παικτών να έρθουν στην ομάδα κλπ)

«Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίσαμε και φέτος. Ο Ηρακλής θα συνεχίσει να διεκδικεί πρωτάθλημα, κύπελλο και champions league γιατί είναι υποχρεωμένος στον κόσμο του να το κάνει που όπως βλέπετε είναι ο μόνος που γεμίζει κάθε αγώνα το γήπεδο».

-Ο Ηρακλής εκμεταλλεύτηκε τα χρόνια της παντοδυναμίας του στον χώρο; Αν όχι τι έπρεπε να προσέξει;
«Όχι φυσικά. Πρώτα απ’ όλα το γηπεδικό είναι τσιγγάνος καθε βδομάδα. Φιλοξενούμενος σε Μίκρα και Εύοσμο πάνω από 40.000 το χρόνο τα έξοδα ενοικίασης. Ούτε αυτό δεν κέρδισε. Μεγάλοι χορηγοί από δημόσιο, δέκο κτλ…Καμιά έξτρα επιδότηση από κυβερνητικά στελέχη λόγω της προβολής του ελληνικού βόλεϊ στην Ευρώπη.Καλύτερη οργάνωση του τμήματος marketing για προσέγγιση ελληνικών η ξένων εταιριών. Μόνο κέρδος η πολύ καλή λειτουργία των υποδομών».

-Υπάρχει πλάνο ανάπτυξης από τον Μπερμπέρογλου για ολόκληρο το τμήμα βόλεϊ;
Πλάνο ανάπτυξης για το βόλεϊ του Ηρακλή πάντα υπάρχει όχι μόνο από εμένα αλλά και από Ηρακλειδείς που συμφωνούν ότι το βόλεϊ είναι το κορυφαίο τμήμα του Γ.Σ Ηρακλής και έτσι πρέπει να παραμείνει».

Σχετικά Άρθρα

Oλόκληρος ο τελικός της Δραπετσώνας και η κατάκτηση του τίτλου! (vid)

Βόλει

Back to Top